facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laco zwembad Peel en Maas

Laco zwembad Peel en Maas

Info

Laco zwembad Peel en Maas - Waterloat is dé sportieve ontmoetingsplek bij jou in de buurt! We bieden een gevarieerd aanbod aan zwemactiviteiten.

Adres: Wilhelminastraat 42, 5981XW Panningen
Telefoonnummer: 0773077171
Stad: Panningen
Route: Wilhelminastraat 42
Postcode: 5981XW


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Laco Panningen openingstijden, Laco zwemmen, Laco bemmel zwemmen rooster, Laco zwemmen kosten, Laco Nuenen vrij zwemmen, Openingstijden Laco Veghel, Cuijk zwemmen, Laco Oudenbosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad Waterloat Zwembad Waterloat 14 meter Geen cashgeld meer aannemen? Welke Pipo verzint zo iets? Mijn kids hebben nog geen pi...
Recensies
Mijn zoon van vier krijgt hier zwemles. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de zwemles. Hij gaat met veel plezier. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Bij binnenkomst word je al vrolijk begroet. De indeling van de hokjes, kleedkamer en zwembad is duidelijk. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en kunnen je helpen met vragen. Parkeren kan altijd wel. Er is een enorme parkeerplaats dat gedeeld wordt met de evenementen hal en de voetbalvelden. Er zijn veel corona maatregelen toegevoegd. Alleen zijn sommige punten niet echt duidelijk vermeld, maar dat is verder geen probleem.
Veel parkeer plaatsen. Mooie binnen en bujten baden . zelfs met een sauna en turk bad die net nieuwe zijn . Er zijn ook leuke lessen te volgen zoals aqua joggen-fit enz. Voor mensen met reuma is er ook aqua vitaal in een warm bad . Echt een aanrader
We waren er al om 10 uur echter was er les tot 11 uur. Waardoor we alleen in peuter bad konden. Daarna was alles beschikbaar. Wedstrijd bad is leuk voor de kinderen met alle matten waardoor ze goed leren zwemmen.
Heb er laatst zelf gezwommen en hoe wel het toch gezellig was kan ik niet zeggen dat ik het een fijn zwembad vind. De rand van het zwembad vind ik zelf zeer vervelend en gevaarlijk, oppassen dus. Het kinderbad vond ik erg klein en kaal, er is niks te doen voor kleine kinderen, ook is het wedstrijdbad erg ondiep achterin.
Zwemmen voor de kleinkinderen voor diploma, zeer tevreden mee
Het badwater van het therapie bad. Mensen die vanwege hun lichamelijke beperkingen warm water nodig hebben om in te kunnen bewegen is veel te koud. In de loop van de tijd iedere keer een beetje verlaagd. Bezuinigen. Nu ipv 32 graden maar 30,5 graad. Hiervoor wordt Covid19 als excuus gebruikt. Het resultaat hiervan is dat mensen die deze beweging heel hard nodig hebben nu afhaken. Er zijn al groepen verdwenen. Heeeel erg jammer Laco. U krijgt van de gemeente Peel en Maas ook nog eens subsidie om deze groep mensen in beweging te houden.
Geen cashgeld meer aannemen? Welke Pipo verzint zo iets? Mijn kids hebben nog geen pinpas. Waardeloos idee van Laco
Altijd prettig om te zwemmen. Vriendelijk personeel.
Een leuk zwembad met een banenbad en een keiner bad voor de kinderen waar wat speelgoed ter beschikking wordt gesteld zoals gietertjes, balletjes, drijfplankjes en zo nu en dan een mat in het water om overheen te rennen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid