facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laco sportcentrum Schouwen-Duiveland

Info

Laco sportcentrum Schouwen-Duiveland heeft een gevarieerd aanbod van zwem, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden.

Geschiedenis

Laco sportcentrum Schouwen-Duiveland heeft een gevarieerd aanbod van zwem, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft onder andere een zwembad, fitnesscentrum, sauna, zonnebank en sportcafe. Tevens is ze de specialist op het gebied van zwemlessen en zwemdiploma's.

Adres: Lange Blokweg 27a, 4301 NW Zierikzee
Telefoonnummer: 0111-413690
ue.ocal@dnaleviud-newuohcs
Stad: Zierikzee
Route: Lange Blokweg 27a
Postcode: 4301 NW


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:30
Dinsdag: 08:00 - 23:30
Woensdag: 07:00 - 00:30
Donderdag: 08:00 - 00:30
Vrijdag: 08:00 - 00:30
Zaterdag: 09:00 - 15:00
Zondag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: laco schouwen duiveland zwemscore, fitness zierikzee, laco zierikzee fitness openingstijden, laco zierikzee zwembad tijden, laco zierikzee tarieven, laco zierikzee facebook, laco zierikzee rooster, laco zierikzee zwemscore
Recensies
Fijne sportschool, waar echt met je meegekeken wordt. Het is er altijd netjes en schoon, ook in de kleedkamers. Personeel is over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. Het sportgedeelte Fitness zou wel iets meer uitgebreid mogen worden. Het kan soms erg druk zijn. Ook mag er wel wat strakker op de regels gelet worden, zoals het gebruik van handdoeken en ook de kledingvoorschriften worden niet meer echt gehanteerd. Jammer want dat is wat ik juist zo fijn vind bij Laco. En kan er wat meer gelet worden op het maken van foto's en filmpjes in de sportschool. Ook met een fijn zwembad, enige nadeel is dat wanneer er op de site vermeld staat dat het wedstrijdbad banenzwemmen geopend is, dit niet altijd helemaal waar is. Soms wordt een deel van dit bad gebruikt voor groepslessen. Jammer, want als je ergens voor betaalt zou het ook fijn zijn dat je dit dan optimaal kunt benutten. Je betaalt alleen wel echt heel veel voor een abonnement, dat stimuleert anderen niet echt om een abonnement te nemen. Het zou fijn zijn als er nog eens een soort mix-&-match-abonnement zou komen. Bijvoorbeeld zwemmen en fitness Of zwemmen en groepslessen Of alleen fitness. Hierdoor wordt het ook wat aantrekkelijker voor mensen om een gezonde leefstijl te gaan ontwikkelen. Al met al een fijn sportcentrum met veel mogelijkheden en hier en daar een klein minpuntje.
Wat een fijne en verzorgde schone sportschool, vriendelijk personeel ook op de Administratie gewoon weg een dikke 10..Heerlijk zwembad, sauna. Fijne fitness en ook de extra groepslessen. Nu ook Yin YOGA Fantastisch...
Leuk zwembad. Voor kinderen niet veel speeltoestellen maar wel matten en dat soort dingen voor in het water. En prima om baantjes te trekken. Zeer vriendelijk personeel!
Te duur, je kan geen afzonderlijk abonnement nemen voor fitness, zit verplicht zwembad bij
Mooie zwembaden. En goed schoon. Bij binnenkomst zit er altijd iemand achter de receptie die ook de bar doet. Grote bar waar je even wat kan drinken. Verder nog grote sporthallen en fitness die de gehele dag open is. Vrij prijzig maar wel net wat meer dan een basic fit oid.
Mooi net zwembad met een 6 banen 25 meter bad. Ruime tijden voor banen zwemmen.
Je kunt er alleen met pin betalen. Niet zo handig als kinderen alleen gaan zwemmen
Prima locatie, voor sport Apeldoorn, concerten en corona prikken.
Het was geweldig om mijn booster vaccinatie daar te laten zetten , rustig en erg vriendelijke medewerkers
Planning was niet op orde. Lang staan wachten tot er iemand van toezicht vanuit thuis was gekomen. Een kop koffie was op zijn plaats geweest.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Laco sportcentrum Schouwen-Duiveland met het openbaar vervoer


Zierikzee, Busstation 490 meter
134
Zierikzee, Busstation 490 meter
134

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid