facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laco sportcentrum Rucphen

Laco sportcentrum Rucphen
Adres: Kozijnenhoek 21, 4715 RE Rucphen, Nederland
Telefoonnummer: 0165 305 050
Staat: Noord-Brabant
District: Rucphen
Stad: Rucphen
Route: Kozijnenhoek
Huisnummer: 21
Postcode: 4715 RE


Openingstijden

maandag: 09:00–12:00
dinsdag: 09:00–20:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–20:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Als kind had ik hier altijd zwemles, het is daar echt heel fijn, lief en behulpzaam personeel. Er is niet veel veranderd kwa uiterlijk maar dat is zeker geen probleem!! Zeker een aanrader als je nog zwemles voor je kinderen zoekt.
Ik kan deze locatie maar moeilijk beoordelen omdat er maar één keer per jaar kom met de organisatie van de mountainbike tocht. Orgineel is wel dat we hier een gratis goedgevulde erwtensoep aangeboden krijgen.
water is mooi en mijn zwemles leraar was ook mooi, ik herinner hem niet meer maar geef hem nog de groetjesde water stinkt wel een beetje maar dat geeft niks omdat mijn zwemleraar het beter maakt
Een heel fijn zwembad met super vriendelijk personeel. Sauna en stoombad zijn er ook aanwezig. Heel leuk is het kwartiertje aqua fun wat s'morgens wordt gegeven.
Goede ruimte voor evenementennBen er geweest voor Rucphen zingt Hollands xxl
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid