facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laco sportcentrum Oude IJsselstreek

Laco sportcentrum Oude IJsselstreek
Adres: Het Veld 30, 7061 DD Terborg, Nederland
Telefoonnummer: 0315 324 112
Staat: Gelderland
District: Oude IJsselstreek
Stad: Terborg
Route: Het Veld
Huisnummer: 30
Postcode: 7061 DD


Openingstijden

maandag: 07:00–15:00, 20:30–22:00
dinsdag: 08:00–14:45, 20:30–22:00
woensdag: 12:30–14:30, 20:30–22:00
donderdag: 08:00–12:00, 20:30–22:00
vrijdag: 07:00–15:00
zaterdag: Gesloten
zondag: 09:00–13:00

Recensies
Super fijn zwembad, als de baden kaart op is kunnen we er echter niet meer heen. Het is triest maar ook dit bedrijf is opgeslokt door een gigant. Nu alleen nog maar een jaar abonnement dat voor mij en mijn vrouw ruim €60,- per maand zou kosten. €720,- per jaar is idioot veel.
Al bij binnenkomst wordt aangegeven dat je hier alleen 'cashless' kunt betalen. Toch wel een dingetje, aangezien contant geld in Nederland toch echt nog een wettig betaalmiddel is.nDe sporthal is mooi helder verlicht, maar er zijn niet al te veel zitplaatsen. Volgens sommige sporters is de vloer nogal glad. Weinig sfeer voor een zaalvoetbal wedstrijd uit de eerste divisie.nKantine is netjes, maar komt nogal steriel over. Op de tafels ligt een papier waar je een QR-code kunt scannen. Je kunt dan lezen welke versnaperingen er allemaal te koop zijn. De frietjes waren ten tijde van ons bezoek goed gefrituurd, maar wel erg zout.
Mijn dochter volgt hier zwemles wat allemaal goed georganiseerd is, je kunt dd lessen op tv volgen. Ik heb er ook zelf wel eens gezwommen in het binnenbad
Klein binnenbad, maar groot genoeg om 4 groepjes kinderen tegelijk te laten zwemmen.nFijne kantine met verschillende soorten zitplaatsen, vriendelijk personeel. Wc is aanwezig en in de kantine is van alles verkrijgbaar, lekkere koffie! Daar aansluitend zit ook de sportschool, er zijn genoeg parkeerplaatsen.
Eerste keer zwemles voor onze kids. Het zwembad ziet er mooi uit, rustige kleuren, schoon mooie grote ruimtes, ondanks klein zwembad. Alles goed geregeld qua informatie voorziening en een duidelijk volg- en beloningssysteem voor de kinderen. Tip: ik mis de pijltjes/bordjes. Bijv. Kleedkamers --->, of vanaf hier geen schoenen. Dat zou iets duidelijker kunnen. Top: onze dochter, met beperking ernstig slechthorend goed opgevangen en begeleid. Dat is uiteindelijk waar je het voor doet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid