facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laco sportcentrum Cuijk

Laco sportcentrum Cuijk

Info

Laco sportcentrum Cuijk heeft een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft onder andere een zwembad, fitnesscentrum, sauna, sporthal en fysiotherapie.

Geschiedenis

Zwemles, fitness en zwemmen in Cuijk
Met het fraaie overdekte zwembad, het moderne fitnesscentrum en het gezellige sportcafé biedt Laco sportcentrum Cuijk voor elk wat wils. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Wij bieden iedereen de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. Met de ClubJoy lesprogramma's bieden wij eenvoudige en effectieve work-outs. Laco sportcentrum Cuijk biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Cuijk, Haps, Beers, Linden, Katwijk, St. Agatha, Vianen, Mill, Boxmeer, Oeffelt, Beugen, Rijkevoort en omgeving.

Onze taak

Voortdurend streven wij naar vernieuwing en naar een manier om ons te onderscheiden. Het is onze ambitie dat bezoekers en medewerkers de voorkeur geven aan Laco als zij kiezen voor sport- en vrijetijdsaanbieders. Onze activiteiten moeten leiden tot de groei en bouw van een organisatie die waardevol is voor de maatschappij.

Producten

Zwemmen
⁃ Laco Knuffelzwemmen
⁃ Laco Zwem ABC
⁃ Recreatief zwemmen
⁃ Aquasporten

Fitness
⁃ Individuele fitness
⁃ Groepsfitness
⁃ Training en therapie
⁃ Laco Vitaal

Health & Beauty
⁃ Sauna/Turks stoombad
⁃ Zonnebank

Sporthal
Dojo
Fysiotherapie
Kinderfeestjes

Adres: St. Annastraat 1, 5431 BE Cuijk
Telefoonnummer: 0485-314953
ue.ocal@kjiuc
Stad: Cuijk
Route: St. Annastraat 1
Postcode: 5431 BE



op zoek naar gerelateerd: laco cuijk rooster, laco openingstijden, laco cuijk zwemscore, laco grave, zomerrooster laco cuijk, laco malden, opening zwembad de kwel cuijk, zwembad cuijk vrij zwemmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pole Passion Cuijk Pole Passion Cuijk 371 meter Een gezellige, kundige paaldans school. Diane geeft fijne en duidelijke uitleg.
SIOL SIOL 744 meter Leuke vereniging,mooi veldkunstgras tribune zou perfect zijn als het slecht weer is h...
Aviko Cup Aviko Cup 744 meter De Aviko Cup is een 2-daags jeugd voetbal toernooi dat elk jaar georganiseerd wordt d...
Vv Siol Cuijk Vv Siol Cuijk 744 meter Vieze vuile kanker club kan alleen maar zielig winnen En je moet ook geen blinde late...
Civicum Dames 1 Civicum Dames 1 929 meter Standen, weetjes, wedstrijdverslagen en meer... Blijf op de hoogte van Civicum Dames ...
CMHC Civicum CMHC Civicum 933 meter Is een hockey club met een goed waterveld en altijd lekker gezellig
TV Graaf Herman TV Graaf Herman 1 km Gezellig en mooi
JVC Cuijk JO 13-3 JVC Cuijk JO 13-3 1 km JVC Cuijk JO13-3 is plezier voetbal in Cuijk
JVC Cuijk JVC Cuijk 1 km Dit is de officiële facebookpagina van JVC Cuijk. Kijk voor meer informatie op www.jv...
Recensies
Mijn kinderen zwemmen daar. Heel fijn plek. Met lieve friendelijke personeel is alles naar ons zin. Zwem Diploma A en B gehaald op naar de volgende!..
We hadden een wedstrijd om 14:30. Sporthal ging nog geen 5 minuten van te voren open. Ook al had de thuis club daar wel voor gereserveerd
Sauna zwembad, koude kleedkamers, geen goed watertemperatuur voor wedstrijden. Niet schoon bij het balkon bij de glijbaan. Hele harde speakers. Douches waren lauw.
Kom er om te zwemmen. Inmiddels is het water wat kouder maar daarom maar wat harder zwemmen
Kun je hier ook banen zwemmen in de ochtend? Zie dat het om 8u open is.
Tja, blij dat er een zwembad dichtbij is, en ja ze doen hun best. Vriendelijk en volwassen personeel die altijd willen helpen. Onze jongste zit er op zwemles. Maar ondanks wat visuele renovaties blijft het gewoon een verouderd zwembad, blijft jammer voor de regie functie die het heeft. Glijbaan is leuk voor iedereen. Kids vermaken zich er altijd super!
Het enige zwembad in de omgeving zo ongeveer en daarom hebben ze nog bestaansrecht. Ik zwem graag zelf en met de kinderen, en kom al meer dan vijftien jaar bij het Laco. In al die jaren is het alleen maar afgetakeld, een grondige renovatie is wat er nodig is. Alleen de sauna is altijd lekker dat wel.
Vriendelijke personeel en erg behulpzaam. Hygiëne is daar super goed geregeld. Grote ruimte met genoeg apparatuur om te sporten. Zwembad om er baantjes te trekken en heerlijk sauna voor de ontspanning. Zwemles voor kinderen en nog veel meer
Prima ontvangst Wel een erg verouderd pand, het zwembad is niet meer helemaal van deze tijd. Parkeergelegenheid beperkt.
Dagje zwemmen, was heerlijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid