facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lach eens... photography

Lach eens... photography

Info

Lach eens... fotografie, hip, vrolijk en echt!
Marieke Elias fotografeert PORTRET, KINDEREN, ZAKELIJK en FINE ART
lacheens.nl +31 651 64 22 82

Geschiedenis

Voor 'newborn'-, baby-, kinder- en portretfotografie in studio of op locatie.



"Portret fotografie."
Adres: Lunette 6, 2141 MX Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Stad: Vijfhuizen
Route: Lunette 6
Postcode: 2141 MX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Xammes fotografie, ontwerp en advies Xammes fotografie, ontwerp en advies 783 meter Wij hebben hele mooie foto's aan de muur hangen dankzij Sharon. Haar ongedwongenheid ...
Recensies
Een geweldige ervaring met een ontzettend mooi resultaat! Ik ben echt blij met mijn nieuwe profielfoto's. Ik had niet eerder profielfoto's laten maken, Marieke zorgt voor een ontspannen sfeer en geeft goede adviezen ter voorbereiding en de te gebruiken kleurencombinaties. Een aanrader!
Marieke heeft portretten gemaakt van onze medewerkers in juni dit jaar. Niet iedereen vindt dit natuurlijk even leuk, maar Marieke heeft de gave iedereen op z'n gemak te stellen. De foto's zijn prachtig geworden! Ook dacht Marieke op een prettige manier mee met onze wensen en was zij erg flexibel. Kortom een steengoede fotograaf en een leuk mens! SCAN Hoofddorp
Blij dat ik bij Marieke terecht ben gekomen voor het maken van profielfoto’s. Het was leuk om samen de mooiste kleurcombinaties te kiezen voor kleding en achtergrond. Marieke zorgde voor een fijne sfeer en dat zie je gewoon terug op de foto’s. Die zijn prachtig geworden!
Super mooie foto's van mij gemaakt door Marieke. In een heel ontspannen sfeer en met veel geduld. Het blijft altijd spannend foto's laten maken van jezelf en dan helpt zo'n motiverende omgeving en support van Marieke met een smile zeker!
Marieke is al jaren een vaste waarde in ons leven. De foto’s zijn subliem. Behalve haar techniek en kennis komt dit ook door haar persoonlijkheid, humor en stijl. Ze weet je zo op je gemak te stellen dat ze het allerbeste uit je krijgt. Een fotografe naar mijn hart!
Professioneel, snel en effectief. Ik was ziek dus er moesten wat trucs aan te pas komen voor een mooie profielfoto. Die had Marieke en ik ben heel blij met het resultaat!
Een foto maken is nog best een ding als je niet gewend bent te poseren. Marieke stelt je op je gemak en laat je lachen wat zorgt voor een uitstekend resultaat. Zoek je een mooie foto van jezelf, dan kan ik Marieke aanbevelen.
Marieke maakt nu al jaren mijn foto's en die zijn heel mooi! Haar inzet en passie is terug te zien in de kwaliteit van de foto's. Ik ben fan!
Relaxte sfeer en een erg mooi resultaat! Marieke stelt je op je gemak en neemt de tijd. Fijn!
Geweldige foto’s! Marieke weet iedereen geheel op zijn/haar gemak te stellen waardoor alle kinderen foto geniek of niet er geweldig en heel ‘eigen’ op staan!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid