facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laban Producties

Laban Producties

Info

De schoonheid van dingen ligt in de geest die ze aanschouwt -David Hume-
Als fotograaf wil ik je met mijn foto's: raken, blij maken, ontroeren, verwonderen, stil maken of laten zingen.

Adres: Hoofdstraat 70, Terborg
Stad: Terborg
Route: Hoofdstraat 70



op zoek naar gerelateerd: newborn shoot achterhoek, newborn shoot doetinchem
Recensies
Bij Marjan een newbornshoot gedaan. Wat een fijn persoon! Ze had ontzettend veel geduld met onze dochter en gaat voor het beste resultaat. Daarnaast straalt ze veel rust uit. In de studio zijn veel mogelijkheden qua kleding, accessoires en achtergronden. We hebben een gezellige ochtend gehad en het resultaat is geweldig! We zijn onwijs blij met de foto's. Een herinnering voor altijd
Super fijne lieve fotograaf! Super goed in haar werk Super sfeer en de foto's zijn geweldig geworden heel erg blij mee!
Afgelopen vrijdag een 1 op 1 workshop Newbornfotografie gehad bij Laban Producties. Marjan legt alles goed uit en neemt de tijd voor je vragen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan, waarbij Marjan het wrappen voordeed bij het eerste babytje en tips gaf over mooie posities. Bij de 2e baby mocht ik zelf aan de slag, waarbij Marjan dichtbij was voor tips en hulp. Ontzettend fijne workshop waarbij ik veel geleerd heb en goede feedback kreeg van Marjan. Dank je wel!
Marjan maakt ontzettende mooie new born foto's. Voor een paar weken terug een hele mooie new born shoot gehad met ons zoontje en die zijn echt geweldig geworden. Zelfs ons gezin heeft ze gefotografeerd daarna met 9 kids. En ook die foto is geweldig geworden. Dat is toch echt niet makkelijk om een grote groep te fotograferen. Zoveel rust had ze en dat was terug te zien in de foto's
Ik heb vorige week een 1 op 1 cursus gevolgd in newborn shoot. In 1 woord geweldig!!!! Ik voelde me heel snel als thuis, goede uitleg in zowel foto's maken, hoe het beste te werken in workflow, en hoe te werk te gaan zonder de baby te vaak te bewegen en toch veel verschillende foto's te krijgen. Je mag en kan alles vragen en krijgt genoeg info om hier zelf mee aan de slag te gaan. En honger zul je niet krijgen, er staat genoeg om zelfs nog wat lekkers mee te nemen tijdens de lange autorit.
Ontzettend mooie foto's van een bevlogen vakspecialist. Geweldig te ervaren hoe je kindje straalt voor de camera en hoe natuurlijk het contact tussen fotograaf en kind is. De aanwezige materialen in de studio en de creativiteit om een leuke set te maken was geweldig. Maar ook eigen ideeën, alles kan. Mijn dochter voelde zich vrij om te bewegen en op de foto's zie je haar stralen. Ik heb sprookjes achtig mooie foto's voorbij zien komen die straks een mooi plekje een herinnering geven. Anders dan andere fotograven vind ik de foto's en sfeer die laban op de foto's terug kan brengen natuurlijk, zacht en puur.
Vorige week ben ik op workshop geweest bij Marjan. Om te beginnen wat was dit een fijne en prettige ervaring. Alle tijd tijdens mijn 1 op 1 workshop. Ik heb ontzettend veel bij geleerd. Met maar liefst 2 modelletjes deze dag. Een hele hoop lekkers kreeg ik er ook nog bij. Op het moment dat het tijd was om te gaan, ging ik met opgeheven hoofd en een zelfverzekerd gevoel naar huis. Kortom het was mijn investering dubbel en dwars waard. Dank je wel!
Annelot is aanwezig geweest bij de geboorte van onze dochter. Ze heeft de bevalling en de momenten daarna gefotografeerd. Het was een zeer prettige en mooie ervaring. Annelot is op de achtergrond maar weet alles fantastisch vast te leggen. We zijn super blij met het resultaat!
Geweldige zwangerschaps en newbornshoot gehad. Zo liefdevol en er wordt goed geluisterd naar jouw wensen!! Zo dankbaar voor de mooie herinneringen die jullie voor ons vastgelegd hebben.
Geweldig hoe Marjan en Annelot van elke kindje een bijzondere herinnering maken! Respect voor deze mooie dames. Bedankt ook voor alles.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid