facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LAB41 Interieur.Ontwerp

LAB41 Interieur.Ontwerp

Info

LAB41 INTERIER.ONTWERP ontzorgt jou met een interieurontwerp of stylingadvies voor jouw eigen droomhuis alsmede adviseren wij in vastgoedstyling.



"LAB41 INTERIEUR.ONTWERP verzorgt enerzijds het interieurontwerp of stylingadvies voor jouw eigen droomhuis of kantoor en anderzijds verzorgt LAB41 INTERIEUR.ONTWERP woningpresentatie en stylingadviezen voor de verkoop of verhuur van jouw woning of beleggingsobject."
Adres:
Stad: Houten


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Markant Health & Productivity Markant Health & Productivity 4 km Markant designs and manufactures office furniture and distributes exclusively through...
Recensies
Renata heeft ons enorm geholpen bij het inrichten van onze nieuwe woning in Utrecht. Onze interieurwensen heeft zij ontzettend goed weten te vertalen naar een bijzonder stylingsadvies. Petje af hiervoor, aangezien de smaak van mijn man en die van mij nogal uit elkaar ligt. Naast dat zij haar vak verstaat, is ze flexibel, meedenkend en fijn in de omgang.
Website ziet er prima uit. Ik ken Renate persoonlijk en zij zal er alles aan doen om uw huis prima in te richten als u haar hiervoor de opdracht geeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid