facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lab-innovations

Lab-innovations

Info

Lab-innovations,gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klantspecifieke laboratoriumapparatuur.

Geschiedenis

Lab-innovations, onderdeel van TS Group Holland B.V., is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden van klantspecifieke laboratoriumapparatuur en diverse facetten hier om heen.

Onze producten en diensten vinden wereldwijd hun afzet in de medische-, bio-proces-, chemische-, farmaceutische- als ook de voedingsmiddelensector en diverse onderwijsinstellingen.

Graag zijn we u van dienst als het gaat om (klantspecifieke) lab equipment, desinfectie, onderhoud of testopstellingen en/of metingen. Bij onze producten kunt u denken aan dierhuisvesting, isolatoren, desinfectiesystemen en special lab equipment.

Wij beschikken over een eigen 24/7 storings-dienst, waardoor u uw onderhoudscontract perfect kan afstemmen op uw wensen.

Lab-innovations is een onderdeel van TS Group Holland B.V., een dienstverlenende organisatie die wereldwijd werkzaamheden verricht voor opdrachtgevers. Waar dan ook ter wereld. Wij staan graag 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Adres: Burensedijk 3, 4116 GS Buren (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0) 344 - 662 347
Stad: Buren
Route: Burensedijk 3
Postcode: 4116 GS


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid