facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laantje

Laantje

Info

De leukste lunchroom van Santpoort en omstreken ;-)

Geschiedenis

Sinds 1 december 2010 heeft Santpoort er een lunchroom bij.

Hier serveren wij heerlijke koffie en biologische thee van de "Santpoortse verleiding". En wat is er heerlijker dan verse huisgemaakte appeltaart bij de koffie?! Voor de lunch heeft Laantje voldoende keuze! Van een panini tot luxe broodjes, soepen, salades en aparte tosti's die je zeker een keer geproeft moet hebben...

Denk ook eens aan een High Tea! Gezellig thee-leuten met 3 verschillende gangen sandwiches, scones en cakes + een glaasje bubbels ter afsluiting. Te bespreken vanaf 2 personen.

Openingstijden: di t/m za 10:00 tot 17:00 op zo open van 11:00 tot 17.00 Daarnaast is Lunchroom Laantje te bespreken voor feesten en partijen (ook op maandag)!

Eén keer per maand organiseren we een diner (lopend buffet) geheel in thema, van Italiaans tot Caribisch of Indiaas. Dit is ook mogelijk om voor een besloten groep te bespreken, geheel naar jullie wensen uiteraard!

Zo kunnen we nog wel even doorgaan met het bespreken van alle mogelijkheden, dus kom gewoon een keer binnenstappen of bel ons voor verdere informatie!

Graag tot snel!

Adres: Hoofdstraat 190, 2071 EN Santpoort-Noord
Telefoonnummer: 0237519610
Stad: Santpoort-Noord
Route: Hoofdstraat 190
Postcode: 2071 EN



op zoek naar gerelateerd: lunch santpoort-noord, Lunchen Santpoort Zuid, Lunchen Driehuis, restaurant santpoort-zuid, Lunchen Velserbroek, Horeca Santpoort-Noord, Koffie Santpoort-Noord, Restaurant station Santpoort-Noord
Recensies
Bij Laantje is het altijd genieten, we waren er toevallig op een rustiger moment meestal zit het goed vol. Het is niet groot maar heeft een leuke entourage, vriendelijk personeel en niet te vergeten ontzettend lekker eten. Zeker een bezoekje waard.
Een heel gezellig lunchzaakje, wel kleine tafeltjes maar een goede sfeer! Hele vriendelijke bediening, goede koffie, heerlijk Broodje Baba Ganoush. Zeker voor herhaling vatbaar...
Laantjes ontbijt is heerlijk en echt gezellig met de 'ochtenploeg' die vast schijnt binnen te waaien. Zeer vriendelijk ontvangen, life-saver of in ieder geval mijn dag goed gemaakt na nacht in slecht hotel.
Heerlijke broodjes meegenomen als lunch. Een vega; humus en een met zalm. Ook daar afgehaald mijn bestelling bij de Duintuin uit Heemskerk. Bio groente en fruit.
Helaas niet zo lekker geworden na een tonijnsalade. Jammer, want verder ziet het er goed uit. De melding werd afgedaan als ' ja, dat hoorden we eerder '. Punt.
Gezellig restaurant met heerlijke ontbijt, lunch en diner opties. Originele en verse eigen gemaakte gerechten, koekjes, taart, etc. Leuke sfeer en warme service, top.
Binnen is het knus, broodjes zijn heerlijk vooral de club sandwich met kip & bacon en de geitenkaas!, lekkere verse thee, smakelijke koffie en het personeel is super vriendelijk. Wij komen hier graag!
Heel vriendelijk ontvangen. Gezellig, en veel maatregelen, ook op het toilet. Maar vooral heel lekker gegeten. Heerlijke tosti en sandwich. En een heerlijk taartje na. Een echte aanrader.
Lekkere cappucino. Vriendelijk personeel. De sandwiches waren te karig belegd, te veel brood in verhouding tot de hoeveelheid beleg en mayo. Het brood was niet goudbruin geroosterd.
Om heerlijk te lunchen, ook kun je het afhuren voor een feestje. Beide heb ik gedaan. Laantje regelt alles en het feest was geweldig, super gezellig. Het was wel een beetje aan de prijzige kant, maarja het was wel een super service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid