facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Vespa Laren

La Vespa Laren
Adres: Naarderstraat 26, 1251 BC Laren, Nederland
Telefoonnummer: 035 887 0678
Staat: Noord-Holland
District: Laren
Stad: Laren
Route: Naarderstraat
Huisnummer: 26
Postcode: 1251 BC


Openingstijden

maandag: 16:30–22:30
dinsdag: 16:30–22:30
woensdag: 16:30–22:30
donderdag: 16:30–22:30
vrijdag: 16:30–22:30
zaterdag: 16:30–22:30
zondag: 16:30–22:30

Recensies
Wat een leuke tent dit. Zeer vriendelijk en net personeel. Bediening is fijn en goed georganiseerd. Eten is echt van goed niveau. Ik begin maar gelijk met de pizza's! Wat een ongekend lekkere bodem en rand hebben deze zeg. Ik heb op veel plaatsen pizza gegeten maar deze smaak bodem en rand niet eerder gehad. Echt heerlijk. Gevraagd hoe en wat en schijnt iets met x aantal uren rijzen te zijn. Pizza's zijn zeer rijkelijk gevuld en de vulling is van goede kwaliteit, ook dat proef je. Veel vlees een kaassoorten uit Italië, echt uniek. Nu 2x gegeten en dit is een blijvertje. Hele gezin vindt het hier genieten.
Hele goede pizza's in een ontspannen omgeving.nDe bediening was redelijk, vergaten soms wat.
Een hele verbetering is de nieuwe inrichting. Gezellig. Reserveren is een must. Kom niet rond 20.00 dan is het top drukte. Wat kan er beter. Een roller om de pizza te snijden en zeker geen kartelmes. Frisse lucht indien de zaak vol is. Pizza rand behoort hard te zijn. Er is ruimte voor verbetering. Stuur die pizza bakkers eens naar Napels.
Heerlijke italiaanse pizza’s. Pizza Tartufo is een enorme aanrader! Binnen zitten is gezellig en afhalen gaat super snel.
In Laren zit een heerlijke pizzeria. Je kan lekker en gezellig zitten, de pizza's hebben een prima prijs. De bediening was vriendelijk en vlot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid