facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Venezia

La Venezia

Info

La Venezia sinds 1929 heerlijk eerlijk echt italiaans ijs!



"Vero gelato e caffè italiano! Ambaklijke italiaanse ijs sinds 1929 in Dordrecht!"
Adres: Vest 180, 3311 TX Dordrecht
Telefoonnummer: 0786135928
Stad: Dordrecht
Route: Vest 180
Postcode: 3311 TX


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 13:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Remise De Remise 544 meter *Nieuwe review* Nadat ik een review had geplaatst dat de inhoud v.d. liefdesbox droog...
De IJswinckel Damplein - Dordrecht De IJswinckel Damplein - Dordrecht 3 km Heerlijk ijs! In en vlak voor de winkel zijn een paar zitplaatsen, zodat je je ijsje ...
Recensies
Eerste ijssalon met super heerlijk vegan ijs!! Ze hebben de smaken hazelnoot, chocola en pistache. Heel romig waardoor je bijna gaat twijfelen of het echt vegan is. Nog niet eerder zulk goed ijs gehad, ik ben fan!
Nou eerlijk gezegd hou ik niet zo van ijs maar wat ik hier op heb is toch echt wel heel lekker. Er is keuze uit heel veel smaken, ook vegan ! hoorntjes, bakjes. Frozen yoghurt en milkshakes. Zitplaatsen binnen en buiten. Aardige eigenaren en gewoon heerlijk ijs. Zonder die vieze slijmemaak die je vaak in schepijs aantreft oh en harstikke betaalbaar ook . Ja echt een aanwinst
Altijd lekker dit ijs. Aanrader.
Heerlijk ijs en ondanks geen consumptie van de kaart mochten even heerlijk het ijsje met ons kleine ventje in zaak op eten!
Voor niet zoveel geld heb je een romig ijsje met lekkere slagroom. Zaakje zelf prima met vriendelijke bediening. Foto's van reviews lieten lekkere plaatjes zien van coupes die ik niet direct terugzag in foto menu in de zaak zaten daar afgebeeld in plastic bakjes ipv mooi glas ook. Daarom toch losse bolletjes gekozen. De smaken zijn echter niet zo uitgesproken en konden we niet goed van elkaar onderscheiden. Waar ik wel terug voor zou komen is de yoghurt perzik-sinasappel ijs en de yoghurt met kersen. Die staken er voor mij echt uit!
Wij waren daar met de hele familie en normaal wilt mijn dochter alleen softijs, maar vandaag wilde ze toch wel die hele leuke sneeuwpop. Ze was halverwege en de 'disco dip' was op en die vind ze toch hartstikke mooi en lekker dus tante had gevraagd of ze nog een beetje mocht en daar werd helemaal niet moeilijk om gedaan. Kind kon je niet gelukkiger krijgen op dat moment, echt heel top en bedankt!
Wij kwamen hier regelmatig. Het viel soms wel op dat het personeel niet echt vriendelijk was maar het stoorde niet echt. Vandaag vroeg ik een zakdoekje de ober wees zeer arrogant naar de balie. Na het eten stonden we op en waren we een bakje op onze tafel vergeten dezelfde ober kwam ons met het bakje voorbij gelopen en mopperde boos en wees naar de vuilbak op een zeer arrogante manier. Dit soort arrogantie heb ik nog nooit meegemaakt en is de reden waarom ik hier niet meer ga eten.
Veel lekker ijs uiteraard. Leuke mensen in de bediening. Een echte aanrader
Altijd heerlijk ijs! Erg leuke crew die je snel helpt, en altijd zelfgemaakt ijs!
Bedankt weer Paolo en team! Altijd lekker ijs. Netjes en vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid