facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La trap Nederland

La trap Nederland
Adres: Achtmaalsebaan 22a, 4721sn Schijf, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165340885
Stad: Schijf
Route: Achtmaalsebaan 22a
Postcode: 4721sn



op zoek naar gerelateerd: La Trappe, La Trappe Quadrupel, La Trappe Tripel, La Trappe Dubbel, La Trappe Trappist, La Trappe rondleiding, La Trappe kopen, La Trappe pakket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
All Inn Traditional All Inn Traditional 0 meter Ruime plek om te parkeren dat is heel fijn. Toilet aanwezig ook top. Super gaaf parco...
Back To Bowhunting In The Air Back To Bowhunting In The Air 24 meter Kleiduiven schieten met de boog. Schieten met Flu Flu pijlen op foam targets welke de...
Recensies
Leuk om eens te doen, reserveer van te voren voor een rondleiding en plof je daarna heerlijk op het terras. Binnen ie er ook plaats en is prachtig om te zitten. Bestel wat lekkers en neem een heerlijk biertje. Loop je terug naar de auto, en ja als je netjes een biertje drinkt, dan kan je nog langs de klooster winkel. Neem je favoriete biertje mee en drink thuis nog eentje en geniet in aller stilte….
Leuke en informatieve rondleiding gehad door Toon. Je komt meer te weten over de bijzondere Trappisten-bieren van La Trappe. Prachtige locatie. Tip: Sluit af met een bezoek aan het Proeflokaal en de Kloosterwinkel. Aanrader!
Gezellig restaurant en terras, geweldig bier en de proeverij is een aanrader. Het restaurant heeft lekker eten dat je met een in het klooster gebrouwen biertje kunt nuttigen.
Heerlijk op het terras gezeten van La Trappe. Lekkere bieren, goede lunch kaart en prachtige plek. Enige nadeel is dat de houten stoelen niet lekker zitten voor een langere tijd.
Wat een prachtige plek om meer te weten te komen over het trappistenbier van La Trappe. Onze excursie begon met een bierproeverij en een leuk filmpje over de geschiedenis van het bier. We hadden een fantastische rondleider, wat een humor had die man, Toon. Na de film nog een rondleiding over het terrein met veel mooie verhalen onderweg. Na 1 1/2 uur waren we klaar. De tijd vloog. Echt een aanrader!
Gezellige locatie, vriendelijk en leuk personeel. Lekkere bieren gedronken en heerlijke borrelhapjes gegeten. Een aanrader om met vrienden of familie te bezoeken.
Leuke rondleiding. Start met interessante film over de oorsprong van La Trappe onder het genot van een lekker bier. Daarna een wandeling over het terrein en kijkje in de brouwerij. Prachtige ligging, leuke winkel met heel veel lekkers en in het proeflokaal heerlijk genieten van een hapje en drankje. Aanrader!
Zelden zo'n mooie locatie bezocht om een keuze te maken uit de echte trappistbiertjes! Het klooster, de kapel, de abdijwinkel met de in eigen beheer vervaardigde producten. Indrukwekkend. Het met riet bekapte restaurant lees: proeflokaal met lange houten tafels en banken. Dit geldt ook voor het ruim bemeten, lommerrijk terras. Kortom: 5 sterren verdiend.
Genoten, van de geweldige uitleg van TOON en de Mooie film en Rond leiding over het reilen en zeilen van hét Klooster en het bereiden van het Met koffie en Appeltaartje met slagroom en ook nog een héle Goede en lekkere Lunch. Ik was daar als chauffeuse mét een zame ouderen, ze hebben er weer van genoten, en ik ook. Allemaal mogelijk gemaakt door stichting met je .
Mooie omgeving. Verschillende fietsroutes. Gerechten bereid met la trappe....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid