facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Terrazza

La Terrazza

Info

Een stukje Sicilië in het centrum van Bergen NH.
De plek voor echte koffie, een goede lunch of heerlijk diner.

Dagelijks geopend van 09.00 - 0.00 uur.

Geschiedenis

Ristorante 'La Terrazza' is een gezellig familierestaurant met een mondiale uitstraling, waarin ook kinderen van harte welkom zijn.

De zaak is opgericht door de broers Murgia, die na heel wat culinaire omzwervingen waren neergestreken in het pittoreske Bergen.
Sinds 1981 staat restaurant 'La Terrazza' voor heerlijk Italiaans eten en drinken in een ambiance die je het gevoel geeft echt in Italië te zijn. Met Sicilië als het 'land' van herkomst kan het niet anders dan dat de kookkunsten gevarieerd en er origineel zijn.

In 2008 is het restaurant overgenomen door de zoon Cristiano en dochter Clair. Broer en zus, hebben de zaak weer een frisse wind gegeven, maar de wijnselectie en de bereiding van de gerechten worden in overleg met vader Mariano samengesteld.

In ons restaurant kunt u uitgebreid lunchen en dineren en genieten van heerlijke gerechten uit van Italië. We hebben een ruime keuze aan broodjes, salades, antipasti, soepen, pizza's, pasta's, vis-/kip- en vleesgerechten.

La Terrazza is in Bergen ook het adres voor echte espresso, caffè ristretto, caffè macchiato, caffè Latte, caffè lungo en ander koffiecreaties vergezeld met een eigengemaakt gebak.

Al onze gerechten kunt u ook telefonisch bestellen 072-581 35 41 en vervolgens bij ons afhalen voor als u lekker thuis wilt genieten.

Op de eerste verdieping van het restaurant is een prachtige ruimte, die zich meer dan uitstekend leent voor het houden van besloten diners, lunches, aangeklede borrels, (familie)feestjes, (netwerk) borrel, presentaties, vergaderingen etc.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt,kom vrijblijvend praten en informeer naar onze mogelijkheden.
Graag ontvangen wij u aan de Breelaan 7a in Bergen NH.

A presto!




"Italian RestaurantPizzeriaItaliaans Restaurant."
Adres: Breelaan 7a, 1861GC Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 072 - 581 35 41
Stad: Bergen
Route: Breelaan 7a
Postcode: 1861GC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:30 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Tripadvisor La Terrazza Bergen, La Terrazza Bilthoven, La Terrazza Bilthoven Menu, Montagne Bergen, Pizzeria Schoorl, Pizzeria de Bergen menukaart, La Terraza Mallorca, Restaurant Bergen aan Zee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
“Gezellig plek in een druk centrum van Bergen en heerlijke pizza’s en cappuccino voor een redelijke prijs” Ik las de laatste beoordelingen toen ik al op het terras zat: weinig hoopvol. Duur en slechte bediening. Aangezien wij de laatste weken bij verschillende andere Pizzaria’s o.a. in Friesland hadden gegeten, konden wij de prijzen goed vergelijken. Wij vonden de prijzen van La Terrazzo van een gemiddeld niveau. Eerder iets lager dan hoger. Wij waren er vrij vroeg 16.10 en de bediening vertelde, dat de keuken pauze had tot 16.30u. Iets later dan 16.30u hadden wij onze pizza’s. De eerder aangehaalde recensies sprak negatief over de bediening, maar wij hadden daar geen last van.
goede reviews maar helaas hebben wij dit niet zo ervaren. Bediening was onder de maat, na ruim 20 minuten wachten werden wij pas voorzien van een drankje, die tegelijkertijd kwam met het eten. Het eten viel ons erg tegen, wij hadden oa een pizza gorgonzola besteld die echter bestond uit een droge pizza met tomatensaus met daarop een paar stukjes gorgonzola. Ook hier was de bediening nergens te bekennen om te vragen of alles naar wens was. Uiteindelijk dessert kaart gevraagd waar we ook weer lang op moesten wachten, toen besloten om te gaan.. jammer dat de medewerkers niet graag mee werken aan een leuke avond die je verwacht had.
Niet prettig als je smiddags binnenloopt om te reserveren en te horen krijgt dat het vrije inloop is tussen 18 en 20 uur vervolgens gevraagd wordt als je binnenloopt of je gereserveerd hebt en het lastig lijkt om een plekje te krijgen. De Pizza was ronduit slecht niet te snijden en taai om te eten. Smaak kon ook beter. Het voorgerecht bleek een prut van tomaten te zijn genoeg om een pan soep van te koken maar nog nooit zo'n slechte brochette gehad. De bediening was verder vriendelijk en het zag er gezellig uit. Volgende keer maar ergens anders eten.
Bediening was prima in orde.Kwaliteit van het eten kon er net mee door. Plankje brood vooraf. Taaie boel. Stokbrood hoort knapperig te zijn dus vers!!! Pizza's. De Marinara. Matig. Zeer pittig gekruid . Marinara??? De mosselen bleven dicht. Veel shushimi. Garnalen...taai en veel vocht. Zakje uit de vriezer ontdooit?? Kom op zeg. Quatre fromagi...viel mee . Maar de pizza was te dik. Dus weer iets waar je doorheen moest knauwen. Cijfer...nou vooruit klein 6 je.
Hier hebben ze glutenvrij pizza en pasta. Alleen daarom al reden om een foto te posten en review te schrijven. De pizza was super en had een lekkere crust! Aanrader voor de gluten intoleranten /allergische mensen
Geprobeerd eten te bestellen. Omdat het lang duurde naar binnengelopen en netjes gevraagd of we iets konden bestellen. Waarop de serveerster ons toesnauwde. "Ja meneer ik kom er zo aan het is een beetje druk!" Zo hard dat ik het buiten kon horen. Gelijk vertrokken natuurlijk! Ik kan mijn geld overal kwijt.
Super gezellig restaurant! Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten! Werd ook goed met allergieën rekening gehouden. Vegetarische menuopties: Heerlijke vegetarische spaghetti gegeten! Kindvriendelijkheid: Ook voor de kinderen voldoende keuze Speciale dieetwensen: Met meerdere allergieën werd keurig rekening gehouden
We hebben hier een pizza gegeten. Sfeer zou wat gezelliger kunnen. Personeel is vriendelijk en pizza s prima.Eten: 4/5
Lekkere pizza gegeten. Stokbroodje met kruidenboter vooraf helaas was het brood niet warm Sfeer goed Bediening goedEten: 4/5
Cappuccino met heerlijke taartjes! Leuke, vriendelijke bediening. Mooie inrichting. Je waant je in Italië!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid