facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Terrazza Bilthoven

La Terrazza Bilthoven

Info

Ristorante Pizzeria La Terrazza is sinds 1992 gevestigd te Bilthoven

Adres: Vinkenlaan 47, 3722AH Bilthoven
Telefoonnummer: 0302280288
Stad: Bilthoven
Route: Vinkenlaan 47
Postcode: 3722AH


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:00
Zondag: 16:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: La Terrazza Bilthoven - Menu, La Terrazza menu, Pizza Bilthoven emmaplein, Pizzeria Bilthoven, Italiaan Bilthoven, Restaurant Bilthoven, Piccola Italia Bilthoven, Pizza bestellen Bilthoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ripassa Ripassa 113 meter Heerlijk gegeten met mooie bijpassende wijnen bij de gerechten die wij hadden besteld...
Recensies
Ik moest in Bilthoven zijn en na mijn boodschapje in winkelcentrum de Kwinkelier was het etenstijd. Na vijf minuten lopen kwam ik op een plein waar in een nieuwbouw het Italiaans restaurant La Terrazza en bijbehorende leuke terras bevond. Ik had niet veel tijd, en ik ging naar binnen. Ik hoopte dat het diner even geslaagd zou zijn als de uitstraling. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en die vriendelijkheid bleef aanwezig. De kaart was overzichtelijk en ik bestelde de salade, spaghetti en tiramisu. De salade vond ik super, de spaghetti en tiramisu prima, La Terrazza maakte haar uitstraling waar. Op tijd kon ik weer weg. Parkeren in de parkeergarage onder het winkelcentrum de Kwinkelier, en dat is gratis en goed bereikbaar.
Geweldige avond gehad. Het eten was geweldig. Personeel was erg vriendelijk. Een echte beleving om hier een avond te eten! Grandioos
Nu 3 keer geweest in 6 maanden. Erg lekkere pizza’s en heel vriendelijk personeel!! Ga zo door! Echt een aanrader om naar toe te gaan. Ze hebben een mooi restaurant en lekkeren muziek op de achtergrond. Personeel doet echt hun best en willen dat je geniet van de avond. Ook de desserts zijn erg lekker en worden leuk opgemaakt!! Ook de passende wijntjes smaken goed. Als je hier komt voor alleen pizza’s en een drankje ben je ook nog is voor een goede prijs helemaal blij. Natuurlijk kost een flesje wijn wat meer maar dit is natuurlijk wel de moeite waard! Tot vrijdag : ga zo door!!.
Maqnifique. Zo hoort een Italiaanse pizza te zijn. Krokante, goede korst. Verse ingrediënten. Geen overdreven gebruik van kaas en zout. Gewoon goede en smaakvolle ingrediënten. Ook een prachtig nieuw en sfeervol pand! 05-11-22: Weer eens terug geweest naar deze prachtige zaak om pizza mee te nemen. Pizza was mutto benne. Wederom fantastische smakencombinaties, heerlijk deeg voor de bodem. Rijk gevuld. Niet vettig.
Helaas weer een teleurstelling. Dit keer relatief snel de bestelling gekregen bijna anderhalf uur, hoewel dit nog steeds zeer lang is voor 2 pizzatjes. Helaas zijn ze alweer wat vergeten op de pizza te doen en dat samen met het feit dat je pizza's middelmatig zijn zorgt ervoor dat je elke keer hier meer geïrriteerd bent dan statisfied. Als de prijzen nou goedkoop waren kon ik het half begrijpen maarja.
Wat een heerlijk en gastvrij restaurant. We zijn gestart met een glaasje wijn aan de gezellige bar. Daarna heerlijk gegeten. Een lekkere goed gevulde pizza en een lekkere pasta. Sfeervol restaurant met goede akoestiek, leuke en vlotte bediening, en heerlijk eten voor een goede prijs. Bedankt voor de mooie avond. Wij komen zeker terug.
Pas Op !! Ze laten je gerust 100 minuten wachten, en dan heb je nig steeds je bestelde eten niet. Conclusie; bestel hier noeit !!
Overheerlijke Pasta carbonara nog nooit zo lekker carbonara gehad en Pizza Stagiorni gegeten. Toetje was Scroppino en wordt vers bereid! Zijn een weekend in Bilthoven en zochten een restaurant en dit was voortreffelijk. Bediening erg vriendelijk! Moeite waard, komen gauw weer langs en nemen onze kinderen mee.
Prima ervaring. Prima eten. Prima service. En dat was het ook. Niet meer, niet minder. Wel vind ik de prijzen net wat te hoog voor de kwaliteit eten. Hoeveelheid is meer dan genoeg!Eten: 3/5
Dit is een super restaurant we waren met 4 personen en ieder wat anders en we waren het er over eens dat het erg goed was. En bijkomend is dat niets heb met een Italiaans restaurant maar hier vond ik helemaal goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid