facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Shireen

La Shireen

Info

Pizzeria grillroom La Shireen nieuw in rhenen, sinds 14 augustus 2015 geopend.

Adres: Herenstraat 45a, 3911 JB Rhenen
Telefoonnummer: 0317-356107
Stad: Rhenen
Route: Herenstraat 45a
Postcode: 3911 JB


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Veenendaal, Shoarma Kesteren, Sushi Rhenen, Pizzeria Wageningen, Italiaans restaurant Rhenen, Pizza Kesteren, Pizza bestellen Rhenen, Shoarma Rhenen
Recensies
Net voor sluit telefonisch een durum Döner besteld. Matige kwaliteit vlees en sauzen zaten er niet op. Specifiek aangeven: Ui, sambal & knoflook. Mislukt dus, zoveel fouten bij 1 gerecht? Voor mij geen herhaling. #zomoeilijkkanhetnietzijn.
Heb gevraagd voor extra paprika op de pizza en krijg extra peper, gelijk de smaak verpest en veel te pittig. Hierdoor is de pizza te duur geworden voor de te verwachtte smaak.
Dit was de derde keer dat we heel lang gewacht hebben op de bestelling. Zeer lange wachttijd. 2 tot 3 uur is geen uitzondering. Eten stond er waarschijnlijk ook al lang, want bij aankomst was het niet meer te eten. NOOIT MEER.
Net bestelling bezorgd, maar wat waardeloos dat jullie wéér alle sausjes zijn vergeten erbij te doen :
Prima gegeten. Alleen kwam het voorgerecht samen met het hoofdgerecht dat was het enige wat niet klopteEten: 4/5
Redelijke maar bijna koude pizza's, na 2,15u wachten eindelijk gebracht met als enige reden dat het druk was, bij regelmatig bellen werd ook gezegd dat de volgende pizzas voor ons waren maar na 1 uur wachten nog steeds niets. Bij afleveren werd ik met opzet steeds met meneer aangesproken. Voor mij geen Shireen meer
Eigenlijk geen sterren waard meer, berzorging was ruim een uur later dan aangegeven in de bevestigings mail. Het eten was koud bij aankomst en mijn moeder werd meervuldig aangesproken als meneer, ondanks dat zij haar bezwaar aangaf. Ik zal hier zelf nooit meer bestellen, ronduit onbeschoft.
Wij hebben van 18.15 tot 19.30 op 2 pizza's moeten wachten. Er kwamen constant gasten binnen...en die werden direct bediend...hun bestellingen waren er binnen 20 minuten. Echt...ik was met stomheid geslagen. Heb gevraagd hoelang gaat het nog duren? Toen heb ik gezegt...Nog 5 minuten...
Dit is een top zaak. Alle keren dat we hier besteld hebben is het eten zeer goed. Of het nou om een Kapsalon döner gaat of een pizza, het is allemaal lekker en ook zeker aan te raden. Levering is ook goed, snel en word gebracht door vriendelijk personeel. Het eten is nog steeds goed warm als je het ontvangt.
Heb meerdere malen bij La Shireen besteld van pizza tot een lamskoteket schotel enz.. Het eten is altijd super ook bij bezorging, geen vieze slappe frieten. Er worden heerlijke verse producten gebruikt voor het eten en de bezorging is netjes optijd en uiterst vriendelijk! Met andere woorden, een tevreden klant met waar voor het geld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid