facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Sfida

La Sfida

Info

ons restaurant biedt plaats aan ruim 70 gasten die kunnen genieten van het all you can eataly concept
Onze menukaart bevat kleine gerechtjes waarvan u onbeperkt kunt genieten.



"LOCALE CLIMATIZZATO"
Adres: West 70, 1621 Hoorn
Telefoonnummer: 0229 743120
Stad: Hoorn
Route: West 70
Postcode: 1621



op zoek naar gerelateerd: La sfida reserveren, Restaurant Hoorn, Italiaan Hoorn, La Sfida Hoorn recensies, Bistro Hoorn, Da Noi, Hoorn recensies, Nieuwe restaurants Hoorn, Restaurant haven Hoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SALENTO ristorante pizzeria SALENTO ristorante pizzeria 269 meter heerlijk eten je denkt echt even dat je in italie bent , super gezellig personeel gew...
Da Noi Da Noi 334 meter Heerlijk gegeten bij dit restaurant. Onze verwachtingen waren hoog door wat we op de ...
Portofino Portofino 471 meter S'middags binnen gelopen om te reserveren. Ik had mijn twijfels,maar s'avonds was de...
Recensies
All-you-can-eat met enkele grappige voorwaarden. Maximaal twee gerechten per ronde per persoon bestellen en als je bordje niet leeg is moet je €3 boete betalen om verspilling tegen te gaan. Heel lekker en veel gegeten!
Ons favoriete Italiaanse restaurant in Hoorn. Ga voor de keuze van de chef en je krijgt de lekkerste, verrassendste gerechten voorgeschoteld. De passie van koks Francesco en Sara spat er vanaf. Afsluiten met dessert en limoncello.
Mijn nieuwe lievelingsrestaurant! Hoewel ik helemaal niet in de buurt woon, kom ik hier wanneer ik maar kan, sinds ik dit restaurant heb ontdekt. Supergezellig, lieve mensen, echt prachtig, origineel en heerlijk eten, lekkere wijn, en ook nog heel veel leuke en lekkere dingen om na een heerlijke avond mee naar huis te kunnen nemen. En dat allemaal voor een goede prijs in een sfeervolle omgeving. Bijzonder en echt Italiaans eten met Italiaanse warmte en gastvrijheid. Kiezen uit vele kleine mooie en lekkere hapjes voor een vaste prijs of laat je verassen door de chef. Davvero fantastico! Grazie mille Francesco e Sara per rendermi sempre felice ed a presto!
Een avond van wisselende kwaliteit. Proeverijmenu, ofwel all you can eat, genomen. Sommige dingen waren erg lekker bv pasteitje met rundvlees en de verse pasta met rundvlees en topinamboer sprongen eruit, maar er waren ook minder lekkere gerechten bv taaie vitello, en de garnalenspies met zompigvette courgette. Portionering en doorlooptijd uitstekend. Al met al was het best okay!
Wat een grote verrassing dit restaurant! We hadden natuurlijk meer verwacht dan een pizzeria maar deze kwaliteit niet! Alles wordt met veel aandacht gemaakt, de smaken zijn niet alledaags en de ambiance is ongedwongen. Heel erg jammer dat we niet in de buurt wonen want anders waren we hier zeker vaste klant!!
Heerlijk gegeten. Prima plek om van de Italiaanse keuken te genieten. Mooi menu met invloeden uit Puglia. Top wijnen.Eten: 4/5
Superleuk restaurant,ook voor een workshop een aanrader! Onder leiding van Sarah en Francesco hebben we in een gezellige sfeer met onze groep leuke en heerlijk verse gerechtjes gemaakt. Uiteraard onder het genot vam een lekker wijntje /drankje werden de div. gerechtjes uitgeprobeerd. La Sfida, ik/we komen zeker nog een keer terug!
De beste Italiaan van Hoorn! Ga vooral voor de fantasie van de chef en laat je verrassen! Chef Francisko en z’n vrouw zullen je culinair verrassen met ieder gerecht wat je geserveerd krijgt!
Na een aantal goede reacties heb ook ik vorige week gegeten bij La Sfida. Een mooi, open restaurant met knusse tafeltjes en een open keuken. Het was er woensdagavond niet heel druk, maar wel gezellig. We werden netjes ontvangen en kregen een lekker voorafje. Het principe 'all you can eat' & Italiaans vond ik vooraf niet bij elkaar passen maar niets was minder waar. We hebben de hele avond genoten van heerlijke, smaakvolle gerechten. Écht Italiaans en in prima porties. Zowel de koude als warme voorgerechtjes smaakten uitstekend en ook de hoofdgerechtjes waren lekker. De pizza's heb ik niet genomen want dat kan ook bij een pizzeria. De kok, een Italiaan, deed deels de bediening zelf, in het Italiaans. We verstonden er niks van, maar het was wel erg leuk. Puntje van kritiek: in het restaurant werd een soort 'fusion-jazz' gedraaid, paste niet echt bij een Italiaans restaurant. Samenvattend: leuk Italiaans all-you-can-eat-restaurant met goede kwaliteit eten. Grazie mille! Op de foto trouwens het dessert, was echt super lekker. Ik ben normaal nooit zo van de toetjes maar dit was echt goed. ~ Luuk
Het restaurant ziet er mooi uit, het eten is prima en ligt op een mooie locatie. De chef is erg vriendelijk en gepassioneerd en het verdere personeel is prima. Toch zou ik er niet nog eens eten. Tijdens een etentje in de zomer kregen wij een toetje geserveerd met kerstchocolaatjes… Ik weet niet hoe lang ze die chocolaatjes al in huis hadden, maar ik heb ze voor de zekerheid laten liggen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid