facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Rosario Argentijns Grill Restaurant

La Rosario Argentijns Grill Restaurant

Info

Begeef u in argentijnse sferen bij La Rosario, een gezellig, sfeevol grill restaurant aan de Gieterijstraat te Ridderkerk.

Geschiedenis

Bij La Rosario kunt u genieten van heerlijk gegrild vlees. Onze chefs kiezen alleen voor het beste vlees en grillen het met de grootste aandacht, zodat u kunt genieten van lekker mals vlees.



"Argentijns Grill Restaurant La Rosario is een sfeervol ingericht stukje Argentinië in Ridderkerk.Geniet van de romantiek en de warmte en van la parilla, de grill.Geniet van het allerbeste Argentijnse vlees, van volle, krachtige wijnen.Geniet van het uit eten gaan met vrienden, een romantisch diner met uw geliefde en van de warme, gastvrije bediening.Daarnaast biedt La Rosario diverse mogelijkheden om uw feest naar wens te laten verlopen.Opzoek naar een mooi locatie voor een familiefeest, verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest etc?Het budget is uiteraard bespreekbaar! Van groot tot klein, maar steeds met een persoonlijke aanpak!Bienvenidos in ons restaurant!"
Adres: Gieterijstraat 2, 2984 AB Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180443859
Stad: Ridderkerk
Route: Gieterijstraat 2
Postcode: 2984 AB


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: argentijns restaurant dordrecht, rosario menukaart, argentijns restaurant rotterdam, argentijns restaurant zuid holland, la rosario ridderkerk actie, argentijns restaurant hellevoetsluis, restaurant ridderkerk, grill ridderkerk
Recensies
Lekker gegeten bij Rosario. Vooraf genoten van de Empanadas de Carne. Als hoofdgerechten gekozen voor de Gran Parillada Mixta en de Filet de Pollo. Vlees is van goede kwaliteit en heerlijk mals en zacht. De heren in de bediening wat enthousiaster dan de dame. Tafels zijn eigenlijk iets te klein, maar dat neemt het genot van het eten niet weg. Wij zullen zeker nog een keer aanschuiven!
Heerlijk vlees, echt topkwaliteit en zeer smaakvol. De bijgerechten waren ook heerlijk, de gekruide rijst is een aanrader. De porties zijn erg groot maar er wordt netjes aangeboden om het nog eens voor je op te warmen of het in te pakken om mee te nemen. Het personeel is erg vriendelijk en de muziek icm het interieur geeft je een warm zuid amerikaans gevoel.
We waren voor het eerst hier bij het restaurant, omdat we goede verhalen hadden gehoord. Er is niks van gelogen, we hebben heerlijk gegeten, het personeel was erg vriendelijk. We komen zeker terug.
Op aanraden van vrienden hier ontzettend lekker gegeten! Bij binnenkomst werden wij door de gastvrouw Dylana ontzettend warm, vriendelijk en hartelijk ontvangen. Het eten was echt in 1 woord verrukkelijk, het vlees ossenhaas biefstuk was boter mals. Met Dylana hebben we echt een leuk gesprek gehad, en ze bediende ons van begin tot en met het einde. Ook het overig personeel was erg vriendelijk! Ga zo door team! En tot de volgende keer weer.
Super bediening, met super eten , wat je ook eet het is fantastisch, lekkere bijgerechten , lekker Spaans achtergrondmuziek Gogogo 3boys ga zo door met jullie zaak , wij komen zeker weer terug
Heerlijke stukken vlees maar ook goede balans samen met de bijgerechten die je erbij kon kiezen, dat vind ik ook heel belangrijk! Goede prijs voor wat je allemaal krijgt!Eten: 5/5
Heel mooie aantrekkelijk restaurant goede ambience mooie aankleding personeel heel correct en service gericht Eten was snel klaar spareribs goed van smaak
Ondanks de drukte en te weinig personeel goed gegeten en gezellige avond gehad. Complimenten aan het personeel!
Super lekker en goede keuze uit diverse soorten vlees. Ik had de varkenshaas met uien ringen en kaas erover, echt heel lekker. Vooraf at ik de carpaccio, ook heerlijk zacht. Wij hebben we genoten, prijzen zijn wel aan de hoge kant, Met wat drankjes erbij zit je al snel aan gemiddeld 65 euro pp, maar dan heb je wel wat lekkers op tafel gehad.
Waanzinnig gegeten! Leuke locatie en zeer gezellige sfeer! Personeel is ook enorm vriendelijk, ondanks dat het druk was. Wij gaan snel weer terug om meer van de geweldige kaart te proeven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid