facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Rondine

La Rondine
Adres: Meterikseweg 84 , Horst 5961 CX, NL
Telefoonnummer: 077 398 9089
Stad: Horst
Route: Meterikseweg 84
Postcode: 5961 CX


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-15:00
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 12:00-15:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 12:00-15:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 12:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: la rondine horst, la rondine horst menukaart, la rondine menukaart, la rondine swolgen, la rondine horst openingstijden, la rondine puccini, pizzeria la rondine, la rondine restaurant
Recensies
La Rondine heeft een gezellig buitenverblijf en ook binnen is de sfeer redelijk gezellig, zonder al te kitcherig te worden. De pizza’s hebben een heerlijke bodem en een lekkere rand. Ook zijn de pizza’s goed vullend en redelijk goed gekruid. Bovendien zijn ze lekker geprijsd en is de keuze reuze. Voor iedereen zit er wel wat bij. De pizza’s verdienen zeker 4/4,5 ster. Dan de Tiramisu. De mascarpone was aardig, maar de koffie en likeur smaak waren toch echt te weinig aanwezig. Het geheel werd hierdoor wat vlak en eentonig. Al met al zou ik de Tiramisu 2 sterren geven. De service is vriendelijk. Ze doen echt hun best, maar t is gewoon nog niet goed genoeg. Het restaurant zat nog niet eens voor een derde vol en er waren al te weinig menukaarten. Ook liep de wachttijd tot je geholpen werd af en toe flink op, terwijl het echt niet druk was. De pizza’s, de prijzen en de vriendelijkheid zorgen ervoor dat ik het restaurant wel zou aanraden, alhoewel ik het dessert zou overslaan. Ook moet je hier, zoals in meerdere recensies wordt aangegeven, de wat trage bediening voor lief nemen.
Heerlijke pizza's gegeten. Ondanks dat het druk was hadden we onze pizza's best wel vlot. Ze zouden wat activer kunnen zijn met de drank verkoop wat dan weer te goede komt voor de omzet. Kindvriendelijkheid: Speeltoestellen in de tuin. Parkeren: Naast het restaurant of net om de hoek.
Heerlijk gegeten hier op aanraden van onze buurman die bekend was in deze buurt. Het personeel is warm en vriendelijk. Het eten is heerlijk. Wij hadden pizza en pasta gegeten en de kids deelde een pizza salami. Er zijn niet ‘speciaal’ kindergerechten, maar de pizza’s kun je in klein of groot formaat bestellen. Er is genoeg parkeerplek. Wij waren nog verrast bij het zien van een eekhoorn die even langs kwam rennen .
Komen hier altijd als we in Limburg zijn maar viel deze keer erg tegen, Hele lange wachttijden voor je pizza het is gewoon te druk en kunnen het niet aan. Ook veel take away waardoor de keuken vast loopt heb ik het idee. Ook totaal geen communicatie of excuses dat het wat langer duurt je moet zelf 3x naar binnen lopen om te vragen. Personeel is wel vriendelijk maar er mist structuur. Het eten is overigens wel van goeie kwaliteit.
Wat hebben we een leuke avond gehad. Gezellig, goede kwaliteit en een passende prijs. De antipastaschotel met verschillende gerechten is een echte aanrader. Wij zijn in 10 minuten vanaf Het Meerdal van Centerparcs hier naar toe gereden, zeker doen als je uit wil eten. Moet er wel iemand de BOB zijn natuurlijk. Kortom een echte aanrader. Wel ff reserveren.
Beter dan in Italië, de pizza is 100% onvervalst Italiaans. Het personeel is vriendelijk en attent. Het terras is rustig in het groen en met leuke details. Echt een aanrader. Het is als Italië maar dan zonder de boete van de stad Firenze omdat je ergens voorbij een berucht bordje gereden bent.
Heerlijk gegeten. Het restaurant zat erg vol en het was zichtbaar druk. Desondanks super aardige bediening en een leuke avond gehad.Eten: 4/5
In één woord: Fantastisch! Hier wordt met liefde gekookt en dat proef je! Wij waren in de buurt op vakantie en hebben hier heerlijk gegeten, het is net of je in Italië zelf bent. Hele leuke bediening, geweldige kok, wat een bevlogenheid en wat een lieve mensen. Nogmaals bedankt voor de leuke avond. Groeten van de gasten uit Alkmaar.
Wat een heerlijk restaurant. Uit eten met onze zoon van bijna 4 jaar is nogal een uitdaging maar het ging fantastisch hier. Hij Mocht zelfs een kijkje nemen in de keuken. Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Vanaf het Meerdal 10 min rijden maar zo de moeite waard!
Klein Italië in Horst. De Siciliaanse chef maakte voor ons de beste pizza sinds tijden. Ook de deserts waren een Italiaans feest. We hadden schitterend weer en waande ons zowaar in Taormina . Ook complimenten voor de enorme gastvrijheid. Grazie mille Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid