facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Provence

Adres: Gamerschestraat 81 , Zaltbommel 5301 AR, NL
Telefoonnummer: 0418 514 070
Stad: Zaltbommel
Route: Gamerschestraat 81
Postcode: 5301 AR



op zoek naar gerelateerd: La Provence Zaltbommel recensies, La Provence Groningen, La Provence Driebergen, Restaurant Zaltbommel, Le Provence Sneek Menukaart, Restaurant Zaltbommel aan de Waal, Chambres de 'La Provence, Visrestaurant Zaltbommel
Recensies
In Zaltbommel kun je niet voorbij gaan aan dit restaurant. We hebben het voorgestelde menu gekozen zonder aanpassingen, welke de kok wel met plezier voor je doet, laat daar geen twijfel over bestaan. Gegrilde tonijn vooraf, bijzonder smaakvol. Vervolgens een 1/2 Canner kreeft, super klaargemaakt, om de beentjes uit te zuigen en je vingers af te likken. Hoofdgerecht Hollands ree, jong wild, lekker met de morilles. Afgesloten met een gevarieerd dessert. Heel aangename wijnen. Duidelijk een kok die zijn stiel nog niet verleerd heeft van bij Ter Duinen, in Koksijde, in België. Knipoog. Prijs/kwaliteit echt wel in orde en aanbevelenswaardig.
Wat een voortreffelijk restaurant, hier kan je niet omheen. Lunch voorstel vd chef was SUPER van smaak en de bediening was geweldig icm de prachtige wijnen. Hier komen we snel weer terug.
Hele klassieke franse keuken, met grote hoeveelheden op je bord. Echter was de risotto mislukt en waren de gerechten simpel en heel ouderwets. Behalve de risotto was het wel aardig te eten, maar van het niveau van een gemiddeld restaurant. 20 jaar geleden was dit waarschijnlijk top, waar andere keukens verder ontwikkeld zijn, lijkt hier de keuken stil te hebben gestaan. De wijnen waren ok, maar niet heel verrassend. Het interieur is klassiek, waarbij er zelfs mensen aan een tafeltje werden gezet dat tevens gebruikt werd om de wijnen en sterke drank op te zetten. Bediening is aardig en netjes, maar niet heel enthousiast.
Zo vaak langs gelopen, en er gisteren gegeten. Prettige relaxte sfeer, met mooie en smaakvolle gerechten, passend bij het seizoen, en aandacht voor detail. Voor ons gevoel, was de start wat rommelig, en snel, en duurde het wat lang voordat het ,,hoofdgerecht,, geserveerd werd. Maar ,,nogmaals,, zeker verrast en verwend door de mooie gerechten, komen graag terug.
Overheerlijk gegeten en gedronken op een prachtige locatie tussen het park en de haven van Zaltbommel.Eten: 5/5
Geweldige afhaal voor Pasen zoals altijd. Waren toetje vergeten, maar is met heel heel veel goedmaak extra's binnen minuten bezorgd! Ter plaatse eten is ook altijd goed! Lievelings in Zaltbommel, dankjulliewel!
Altijd kwaliteit en goede service, als je voor een culinaire experience gaat die ook nog betaalbaar is kun je hier zeker maar toe gaan Luc en Iris zorgen samen voor de juiste ambiance
Erg lekker gegeten en gedronken. Ontspannen sfeer en vriendelijke bediening.
Mooie wijnkaart,met bijzonder riant aanbod van rode wijnen,zeer goed betaalbaar ook. Over de keuken,misschien iets te klassiek en de warme gerechten,niet echt op temperatuur .De bediening lief, maar het was gewoon iets te druk voor ze om aandacht te schenken. Volgende keer beter op deze mooie en verzorgende plek.
Prima lunch, mooi menu, goede wijn en koffie. Een fijn restaurant, klein en zeer aangenaam. Parkeren: Makkelijk genoeg plaats, ook in de omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid