facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Plaza

Adres: Kerkstraat 27, Brunssum, Limburg
Telefoonnummer: 045 - 2057077
Stad: Brunssum
Route: Kerkstraat 27


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Brasserie Restaurant Bronsheim Hotel Brasserie Restaurant Bronsheim 51 meter Het team van Hotel·Brasserie·Restaurant Bronsheim in Brunssum heet u van harte welkom...
Tallie's Cake Company Tallie's Cake Company 903 meter Voor elke gelegenheid overheerlijke en speciale taarten, cupcakes en desserttafels na...
Schutterspark Schutterspark 1 km Top locatie om een heel lekker bockbiertje te drinken tijdens ons bockweekendje op de...
Recensies
Een fijne en gezellige plaats om te ontbijten. Helaas is de keuze voor een vegetariër of moslim eet geen varken erg beperkt. Je kunt kiezen tussen kaas, ei en zoetigheid.
Super gezellig, mooi ingericht, het heten en drinken is lekker en kwam ook snel. Bediening leuk en vriendelijk. Niks op aan te merken!
Net Kerst brunch gegeten. Eten is prima. Bediening is waardeloos. Onvriendelijk personeel op de eigenaar na. Veel te druk .Lange rijen voor het buffet. Om 10:55 uur waren we aanwezig maar we moesten buiten in de regen wachten want ze gaan pas om 11:00 uur open. 11:45 uur ging uiteindelijk het buffet open. Nee dit is niet voor herhaling vatbaar.
Afgelopen donderdag hier geweest, ook zonder reservering. Het was druk maar gelukkig wel een tafeltje voor 2 personen beschikbaar. Wij komen hier vaker en kennen de eigenaar goed. Op het personele vlak hebben vooral het laatste jaar wel wat wijzigingen plaatsgevonden. De bediening was nu vriendelijk en heel attent. Je kunt hier voor een goede prijs/kwaliteit verhouding een lekkere schnitzel eten en als bijgerecht heb je de keuze uit frites, aardappelkroketjes of gebakken aardappelen. Deze zijn hier alle drie lekker gebakken! Ze schenken hier Veltins van het vat. Wellicht voor velen onbekend, maar het is een goed getapt biertje.
Het is toch zeer spijtig dat er mensen een recensie schrijven die rand of kant raakt. Een uitgebreid warm koud kerstbuffet serveren, voor geen 18,95 maar 19,95, met een uitgebreid broodbuffet en div. Warme gerechten zoals: Varkenshaas, ragout, stoofpotje en aardappelgarnituren en een dessert buffet én denken dat er ook nog alle drank bij zit. Soms weet je gewoon niet meer hoe je het goed kan doen in de horeca. Het is ook zeer spijtig dat mensen altijd de makkelijkste weg zoeken om een zaak zwart te maken via social media. Wij hebben in ieder geval een goede kerst gehad met tevreden mensen.
Mijn ervaring met het ontbijt is meer dan oké. Verse broodjes, brood, vleeswaren, zoetwaren, een vers gebakken spiegelei of zelfs scrambled eggs met knapperig spek. En dat is nog lang niet alles. Genoeg keus en variatie en koffie/thee en een glaasje jus is eveneens inbegrepen. Ik zoek zeggen, eet smakelijk.
De ijssalon kan wel wat vriendelijkheid gebruiken... jammer. Niet echt gezellig om te zitten en lang wachten voor je eindelijk geholpen wordt. De brasserie is zelf is top. Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Die verdiend de volledige 5 sterren.
Een nette en leuk ingerichte brasserie. Het eten is heerlijk en voor een goede prijs. De bediening zeer vriendelijk en gastvrij. We zijn zelfs twee dagen achter elkaar wezen eten. De pizza's en calzone waren verrukkelijk. Maar ook de saté, zuurvlees en mixed grill waren voortreffelijk. De porties zijn groot. Je gaat niet met honger weg. Een echte aanrader voor wie in de buurt is.
Eten is prima, ambiance is goed, niet te duur. Weinig jonge klanten. Leeftijd van de meeste klanten tenzij er een feestje is 55+. Maar ondanks dat is het er gezellig. Menu is uitgebreid genoeg: ontbijt, lunch, diner alles hebben ze. Ook genoeg keus voor de kleintjes. Personeel is vriendelijk. Wij komen er graag.
Hier kan je goed eten voor en niet al te duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid