facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Place

"Wanneer volledig open beschikt deze vestiging over:Koffiebar Juices & Smoothies Patisserie Sandwiches Saladebar Hartige snacks Soep Pizza/Pasta Grill Wok Terras Kidshoek Toilet WIFI La Place Extra's App"
Adres: Heideweg 26 , Stroe 3776 PX, NL
Stad: Stroe
Route: Heideweg 26
Postcode: 3776 PX



op zoek naar gerelateerd: La Place A1 Holten, Wegrestaurant A1
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burger King Burger King 3 meter Wel weer lekker gegetenna een drukke dag, van uit utrecht even naar deze burger king ...
Recensies
Helaas, ook hier is het achteruit gegaan , ik was vroeger fan van La Place, maar sinds enige tijd erg duur en matige kwaliteit. Is niet mer wat het was. Geldt voor alle vestigingen waar ik de laatste tijd kom. Kom er alleen nog als er geen keus meer is, anders kies ik voor andere restaurants, en voor de koffie/cappuchino ga ik net zo lief naar de mc Donalds.
Kom er al jaren, het is een high budget low quality locatie geworden. Broodje tonijn eerder heerlijk, nu een lepeltje salade uit de XL. VERMIJDEN voortaan.Eten: 2/5
Gaat om 20:00 ! al dicht, was er om 19:20 en het buffet was al zo goed als leeg, geen salades meer, geen gril, geen pizza's, ruimen dus al om 19:00 op.Service: 1/5
Je komt van Schiphol en rijdt over de A 1 naar huis. Je hebt honger en wilt even iets eten. Bij la place tol negen staat langs de A 1 aangegeven open tot 22:00. Dus de auto tussen de vrachtwagens gepropt en door een zeer smerige tunnel onder de A 1 naar de overkant. Eenmaal voor de deur blijkt de tent gesloten om 20:00. Bij de Burger King er naast zit overigens ook alles op slot. Weer een negatieve ervaring rijker. En met Honger weer op weg.
Lekker rustig. Veel plaats: in de serre, aan het raam, langs de kant, in het midden, stoelen en banken. Goed eten. Genoeg keuze. Aardig personeel. Mochten gratis naar het toilet, omdat het apparaat met poortje niet functioneerde. De bereiding van de pizza's vertraagde, maar ze werden daarom gebracht i.p.v. dat we ze moesten halen.
Tafels zijn schoon en opgeruimd. Stijlvolle inrichting. Verschillende soorten stoelen en banken. Aanpassing gerechten is mogelijk bepaalde salade op ander soort broodje. Met La Place-app kun je sparen voor kortingen en heb je speciale aanbiedingen. QR-dagcode voor gratis toiletgebruik. Parkeren: Vanaf de A1-zuid Apeldoorn-Arnhem moet je onder de weg door via een voetgangerstunnel. Deze is vies en donker. Ik zou hier zelf 's avonds en als ik alleen of met z'n tweeën ben, nóóit gebruik van maken. Rolstoeltoegankelijkheid: In het restaurant zelf is alles is heel goed bereikbaar voor mindervaliden. Alleen kun je er vanaf de A1 zuidzijde volgens mij alleen maar komen via een trap dus niet met rolstoel/rollator.
Korte stop gemaakt op de terugreis vanuit Duitsland naar huis voor een kop koffie en versnapering. Kwaliteit van is best goed, prijs wel aan de hoge kant. Eigenlijk is het allemaal wel goed, maar het komt op mij wat rommelig over.Service: 4/5
Het was niet bijzonder goed. We hoefde geen QRcode te laten zien. Het broodje van de hamburger kwam rechtstreeks uit de koeling en koelde alles af en frietjes moest je er apart bij bestellen. De biefstuk was niet medium als gevraagd en taai niet gerust.
De service is goed en vriendelijk, maar de prijs-kwaliteit verhouding is volledig zoek. Ik mocht €15,- aftikken voor een burger en een bakje friet. De friet met mayo was niet huisgemaakte, of vers, maar kostte inclusief mayonaise maarliefsf €5,05! Zie foto voor porties. Ik zou even doorrijden of in het dorpje gaan lunchen.
La place ja je vind het leuk en gezellig of je vind het zwaar overprijste zooi. Hier was het wel netjes schoon. Maar vond het alleen raar dat er bijna niks lag om 12.30. Is toch lunch tijd. Eten was smaakvol niks mis mee. Ja ik vind het alleen beetje duur. Dus eigenlijk gewoon la place.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid