facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Place Haarlem

"Wanneer volledig open beschikt deze vestiging over:Koffiebar Juices & Smoothies All Day Breakfast & Dessert Patisserie Sandwiches Saladebar Hartige snacks Toilet WIFI"
Adres: Grote Houtstraat 70, 2011 SR Haarlem
Telefoonnummer: +31889998555
Stad: Haarlem
Route: Grote Houtstraat 70
Postcode: 2011 SR



op zoek naar gerelateerd: la place haarlem grote houtstraat, la place prijzenlijst, la place haarlem hudson bay, la place vestigingen, la place ontbijt, la place amsterdam, la place menu, la place a4
Recensies
Prima eten. Wij kennen de la place formule. Werkt prima en keuze is goed. De dak terras is prachtig. Hele mooie uitzicht over Haarlem tot aan Amsterdam toe.
Lekker eten maar het aanbod aan sapjes was rond 14:30 wel een beetje aan de kleine kant. Verder was 't hoogtepunt toch wel 't mooie uitzicht over Haarlem. Het maakte daarbij niet eens meer uit dat het heel hard waaide op het terras.
Geweldig uitzicht over Haarlem, lekker vers brood, koffie was lekker. Prijzen ok.
Zo jammer dat het sluit. Goed uitzicht. Heerlijk gezond eten
De La Place formule is beproefd en daarom een veilig uitje. Dat zie je ook terug in de vaak enorme drukte bij deze La Place bovenop de Hudsons Bay. Grote rijen tijdens lunchtijd en een onaangename akoestiek binnen maken het er een nest van dagjesmensen die om de broodjes roomkaas zwermen. Dat broodje smaakt overigens prima, maar wel al jaren hetzelfde. Het panorama uitzicht over de Spaarnestad maakt een hoop goed en een bezoekje de moeite waard. Mocht je zoeken naar een culinaire of persoonlijkere lunchervaring heeft Haarlem bijzonder veel en veel betere alternatieven, die qua prijs gelijk zijn.
Prachtig uitzicht met een heerlijk broodje. Ik blijf hier toch steeds terugkomen daarvoor, ondanks dat er ook heel veel nadelen zijn aan dit restaurant. De broodjes zijn vaak op en het personeel doet er niet normaal lang over om het aan te vullen. Ook zijn de tafels vaak vies, als je al aan een tafel kan zitten, want alles zit vaak vol. Ook vind ik dat La Place te veel geld vragen voor hun producten.
Het is duurt even voordat je boven bent. Maar dan heb je wel wat! Prachtig bovenop
Het eten, het interieur en het uitzicht is meer dan 5 sterren waard. Jammer dat het onervaren personeel voor de derde keer niet lijkt te begrijpen dat als het 12:30u, je lunchgasten kunt verwachten en je dus voorbereid moet zijn. Maar voor de derde keer wederom half lege buffets, dient de grill nog opgestookt te worden en wederom lange rijen. Wat mij betreft een kwestie van lokaal mismanagement, want dit kan 1x gebeuren maar hier blijkt eerder iets structureels mis te zijn.
La place is een leuke plek om naar toe te gaan, ziet er netjes uit. Er is een buiten gedeelte met groot stadsuitzicht. Dat soms het personeel niet veel aandacht lijkt te hebben voor klanten kan gebeuren maar dat is echt niet altijd zo. De mensen wisselen namelijk redelijk vaak. Producten zijn soms wel aan de dure kant. We hebben gekeken hoe iemand voor ons een hamburger aan het maken was, hij deed dit wel op een hygiënische manier eerder een keer was dit niet het geval Het zou ook fijn zijn als ze een vegetarische burger konden aanbieden.
Onlangs is Hudson's Bay geopend. Dit warenhuis heeft een prachtige uitstraling en is een aanwinst voor de binnenstad van Haarlem. Op de 7e verdieping vind je een vestiging van La Place. De uitstraling is hetzelfde als dat van het warenhuis. Er is ontzettend veel personeel bezig met het bereiden van voedsel. Echter, zij hebben total geen oog voor de klanten. Zij bereiden professioneel de vele gerechten voor. Een van de vele personeelsleden was uiteindelijk bereid om mij te helpen. Dat was dan wel tussen zijn andere en waarschijnlijk belangrijker werkzaamheden door. Mijn eten was bijna verbrand. Bij de kassa duurde het ook enige tijd voordat ik werd geholpen. En de prijs voor het matige gerecht: hoog. Bij de sterren restaurants in Haarlem betaal je minder. Het enige dat pleit voor een bezoek aan deze La Place is het fantastische uitzicht over Haarlem, een duur uitzicht.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor La Place Haarlem.

Haarlem familierestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Grote Houtstraat 70 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. La Place Haarlem adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met La Place Haarlem. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over La Place Haarlem delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 26 meter Welkom op de Facebookpagina van McDonald’s Haarlem Grote Houtstraat. Hier vind je all...
India Corner India Corner 586 meter Heerlijk eten en vriedelijke bediening, gaan we zeker nog vaak heen.
Sugar and Spice Bites Sugar and Spice Bites 2 km Meer op zuidindiaas eten gericht, zeer gastvrij, heel diverse smaken met mooie smaak ...
McDonald's McDonald's 3 km Welkom op de Facebookpagina van McDonald’s Haarlem Rivièraplein. Hier vind je alle ba...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid