facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Place - Dreefzicht

"Wanneer volledig open beschikt deze vestiging over:Koffiebar Juices & Smoothies Patisserie Sandwiches Saladebar Hartige snacks Soep Grill Wok Terras Toilet WIFI La Place Extra's App Meeting Rooms"
Adres: Fonteinlaan 1, Haarlem, 2012 JG Haarlem
Telefoonnummer: 023 5518105
Stad: Haarlem
Route: Fonteinlaan 1, Haarlem
Postcode: 2012 JG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Dreefzicht Haarlem van der Valk, Parkeren Dreefzicht Haarlem, Dreefzicht Haarlem plannen, Dreef Haarlem, La Place in de buurt, La Place vestigingen, La Place Openingstijden, La Place Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vooges Restaurants Vooges Restaurants 2 km Mooie zaak! Zodra je binnenkomt verwonder je je over de bar en de mooie muurschilderi...
Wereldrestaurant Jin Lai Wereldrestaurant Jin Lai 3 km Vriendelijk personeel, genoeg ruimte om te lopen en lekker vers eten. Het is leuk om ...
Jim Stavenuiter Culinair Jim Stavenuiter Culinair 4 km Een echte aanrader!
Recensies
Ruime luxe La Place. Het is een heel mooi gebouw. Veel tafels met goede stoelen. Ook een ruim terras. Vraag mij wel af waarom al die werklui daar morgen zitten met één bak koffie per drie uur. Er is genoeg parkeerplaats, voor zowel auto's als fietsers. Klanten van La Place kunnen gratis parkeren. Vriendelijke medewerkers, we zijn goed geholpen. Ruime toiletten met trap naar beneden, ik heb niet gezien of er een lift is voor minder valide. Het eten was goed van smaak. Helaas niet meer de robuuste frieten van vroeger, maar mini frietjes. Broodjes waren lekker, alleen kleiner en minder belegd dan hoe het ooit was. Minder beleg, sla en dressing. Iets meer toevoegen zou fijn zijn. Vertrouwde tomatensoep van La Place, alleen helaas lauw. Aan de dure kant voor wat je krijgt. Evengoed komen we terug, we hebben relaxed gezeten, goed gegeten en houden gewoon van La Place. De koffieLatte machiatto was ook erg lekker. Weinig keuze aan desserts/gebak. Een leuke speelhoek voor de Kids binnen in het restaurant en buiten een kleine glijbaan. Bos om de hoek en aan de overkant een kinderboerderij.
Heerlijk vers eten en drinken, goede sfeer, zelfbediening, en aan de rand van het bos. Mooie wandeling door de Haarlemmer Hout is makkelijk te combineren. Helaas ligt het terras buiten grotendeels naast het parkeerterrein en kijk je uit op de auto's. Dat is echt jammer. Anders 5 sterren.. Ik was hier vandaag eind juli 2021 weer en werd onaangenaam verrast toen ik kwart over 7 nog een dessert wilde gaan halen en bleek dat de keuken dicht was. Dus wel gegeten was lekker, maar een dessert taart en koffie zat er daarna echt niet meer in. Let dus op: om 19 uur is de keuken echt dicht. Ik vind dit erg vroeg en heel jammer. We zijn ons toetje nu maar elders gaan eten..
Originele review begin 2020: Over het algemeen goed, maar ze kunnen af en toe de druk niet aan. Let goed op bij de broodjes, soms is t zoeken naar het beleg. De kwaliteit is erg achteruit gegaan sinds de jumbo la place heeft over genomen, maar dat kan je deze vestiging niet kwalijk nemen. Update 2021: de kwaliteit is niet verbeterd. Blijkbaar besparen ze ook kosten op het vullen van de sausijse broodjes, als je ze door het midden snijd zie je dat minder dan 2/3e daadwerkelijk vlees er in heeft. De middelste helft is alleen bladerdeeg.
Ruim en chique ingericht zelfservice restaurant. Groot gratis parkeerterrein. Nabij hertekamp en centrum van Haarlem.
Dreefzicht bestaat al zo lang en nu zit Laplace erin. Niets mis mee. Enig puntje van kritiek is er mag best wel even goed spinnenwebben weg gehaald mogen worden want die warer er veel en al heel lang aan de kleur te zien.
De mooiste La Place die ik ken. Schitterend pand en bijna chique inrichting. Stoelen zitten wel wat laag in verhouding tot de tafel langs het raam. Gratis parkeren als je daar gaat eten. Mooi bos achter de deur.
Gelegen aan de rand van de Haarlemmerhout ligt restaurant La Place gunstig voor wandelaars. Door het ruime parkeerterrein voor de deur is het ook voor automobilisten goed bereikbaar. Het restaurant beschikt over een ruim terras. Het assortiment van het zelfbedieningsrestaurant La Place verandert niet al te veel met de jaren. Een deel van de gasten zal dit vermoedelijk op prijs stellen. Verwacht hier geen hoogstandjes. Er is echter ook weinig op aan te merken. Er wordt een redelijke constante kwaliteit geserveerd.
Obeschofte vrouwelijke medewerkster... nare sfeer ....zuinige porties .... warme gerechten die uren onder een lamp staan weg te kwijnen... voor één van klanten die eens per drie uur langs komen . Veel te sjiek pandje voor de nonsens bediening en Smakeloze gerechten.
Heel slecht ik had een ontbijt voor 2 personen 11,80 oud brood alle 3 de soorten kruidenkaas geen smaak. Nooit meer. Klacht ingediend antwoord goed dat u het zegt. Ik kom er niet meer.
Hoe zit het met de smaakpapillen van mensen die de koffie van deze Laplace de hemel in prijzen? Even een Latte bij deze vestiging? Niet doen, is niet te hachelen. De hoeveelheid is minder en de prijs hoger, ten opzichte van voor de corona gekte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid