facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Place A4

Adres: Rijksweg A4 1 b, 2132MA Hoofddorp
Telefoonnummer: 0252-621808
Stad: Hoofddorp
Route: Rijksweg A4 1 b
Postcode: 2132MA



op zoek naar gerelateerd: La Place vestigingen, Van der Valk A4 restaurant menu, La Place Schiphol, A4 Hoofddorp ongeval, La Place Amsterdam, La Place afhalen, La Place snelweg, Wegrestaurant A4 QR-code
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RestoA4 RestoA4 16 meter Helemaal top dit! Restaurant oogt gelijk erg gezellig en ziet er sfeervol uit! Person...
Restaurant Den Burgh Restaurant Den Burgh 3 km Heerlijk gegeten, Roos onze serveerster, verstaat haar vak. Een ongedwongen atmosfeer...
La Place La Place 5 km
Le Paddock Le Paddock 5 km Wat een gewéldig restaurant met perfecte bediening. Aanrader. Zéker de proeverijen!
Grand Café Restaurant Meerzicht Badhoevedorp Grand Café Restaurant Meerzicht Badhoevedorp... 12 km Altijd gezellig hier en het eten is perfect en voor een mooie prijs. Gaat binnenkort ...
Recensies
A4 wegrestaurant met een view over het A4 snelweg. Lekker hapjes, verse pizza , voorgerechten, warmbroodjes of gewoon een gebak met coffee of mint thee . Lot of gratis parkeren en lekker chillen.
Altijd lekkere verse broodjes en pizza soorten. Medewerkers zijn ook altijd vriendelijk. Restaurant waar we graag komen en genieten.
Hier vaker wat gegeten en de locatie is erg leuk zo boven de A4. Ook kan je opstijgende of landende vliegtuigen zien overkomen vanaf/richting Schiphol. Ik vind het alleen wel jammer dat LaPlace in het algemeen weinig varieert in hun menu. Het is zeker lekker, maar net als bij de Ikea: al jaren hetzelfde aanbod.
Goed eten, handig bereikbaar. En professioneel geregeld.
Weinig variatie...is niet meer wat het was. Mis de wok gedeelte en de diverse salades
Oké eten en drinken en erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekkere hamburger gegeten voor een redelijke prijs, ook lekkere salade en smoothie.
Het assortiment is beperkt, het eten is duur en helemaal niet meer zo bijzonder, lekker of duurzaam als voorheen toen La Place nog vaag V&D was.
Prima restaurant! Alleen het is te druk om de corona maatregelen te waarborgen, naast dat heerlijk gegeten.
Kwanen daar om hap te eten en er was gewoon niks te eten. Winkel was open maar ze waren de keuken aan het schoonmaken. Ben weg gelopen naar een restaurant naast hun wat wel uitstekend maaltijd en drinken hadden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid