facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Piccola Italia

La Piccola Italia
Adres: Damplein 46 , Middelburg 4331 GD, NL
Stad: Middelburg
Route: Damplein 46
Postcode: 4331 GD


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00
Zondag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: La PICCOLA ITALIA menu, La Piccola Italia Middelburg menukaart, Piccola Italia kruiden, Italiaans Restaurant Middelburg, La Piccola Italia facebook, Silvy's Middelburg, Pizza Middelburg bezorgen, Piccola Italia bestellen
Recensies
Het was een heerlijke pasta-maaltijd. Goed klaargemaakt en echt heel smakelijk. Wij waren tevreden. We hadden drie verschillende pasta’s en ze waren allemaal even lekker.
Wat een fantastisch restaurant! Voor in Middelburg voor mij de nummer 1! Leuke ontvangst en bediening! Heerlijke pasta met gorgonzola gegeten en het walnotenijs was goddelijk! Nog nooit zulke lekkere bruschetta vooraf gehad en zalige rode wijn! Echte aanrader!
Kwam er gister pas achter dat jullie ook bezorgen.. mooi
Heerlijke pizza’s op vanavond. Snelle service.
Lekker en leuk Italiaans restaurant gelegen aan het Dam plein. Buiten op het terras een mooi uitzicht op de karakteristieke Middelburgse woningen. Het eten is erg lekker. Zelf genoten van de pizza ai formaggi en een spaghetti al pesto. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Goede aanrader voor een avondje uit!
Vriendelijke bezorger, pizza's nog heerlijk én nog prima op temperatuur!
Nadat er bij de eerste bestelling iets niet helemaal goed was gegaan, hebben ze dat prima in orde gemaakt.. Bestelling een week later was helemaal perfect! Hartelijk dank daar voor!
Deeg met tomatensaus ingredienten die erop hoorden waren ze vergeten. In mail kreeg ik te lezen...kwam door de drukte. Slecht excuus vind ik.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid