facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LA Piazza Pizzeria

LA Piazza Pizzeria
Adres: Markt 29 , Gouda 2801 JJ, NL
Telefoonnummer: 0182 522 993
Stad: Gouda
Route: Markt 29
Postcode: 2801 JJ


Openingstijden

Maandag: 16:30-22:00
Dinsdag: 16:30-22:00
Woensdag: 16:30-22:00
Donderdag: 16:30-22:00
Vrijdag: 16:30-22:00
Zaterdag: 16:30-22:00
Zondag: 16:30-22:00


op zoek naar gerelateerd: la piazza stadskanaal, pizzeria la piazza borger, pizzeria la piazza amsterdam, pizzeria piazza amstelveen, la piazza pizzeria gouda, la piazza menukaart, la piazza borger, la piazza stadskanaal menukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Delizie Delizie 135 meter Bij Delizie heb ik twee keer heerlijk gegeten. De bruschetta vooraf is een aanrader e...
L'angolo Divino L'angolo Divino 191 meter Gezellig tentje in het midden van Gouda, Het eten smaakte prima. Alleen was de servee...
Roma Roma 197 meter Heerlijk gegeten,echt een aanrader, Bistecca alla Romana die saus was echt werelds,s...
Recensies
Wij halen elke week een pizza met caprese salade, zo lekker! Wij willen nergens anders meer een pizza, alleen bij La Piazza.
Leuk tentje met goed eten voor een goede prijs. En we hadden een erg leuke serveerster met donker, lang haar in een paardenstaart.
Leuke gastvrouw en gastheer. Lekker eten.
Lekkerste Italiaanse restaurant van Nederland!
Overheerlijke Pizza,s gegeten. Vriendelijk personeel geweldige keuze aan gerechten. Kom hier zeker weer eens terug om de pasta's te proberen.
Smakeloze pizza tonijn met rauwe ui en zure tomatensaus, te kort in de oven. Was met spaanse peper, niet te proeven. We dachten niet moeilijk doen. Peperolie gevraagd…. en dan mag je een €1 extra betalen. Daar wat van gezegd toen werd het gesprek onaangenaam.
Heerlijk Italiaans eten voor een goede prijs. Mijn favoriete eettent in Gouda. De service is goed, en het eten is ongelofelijk lekker. Het personeel is erg klantvriendelijk en niet opdringerig als het gaat om drankjes. Iets wat tegenwoordig helaas zeldzaam is. Kortom, een aanrader als u Gouda bezoekt!
Lekker eten, goede bediening en leuke entourage. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid