facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Piazza

Adres: Kempweg 2b , Venray 5801 VS, NL
Telefoonnummer: 0478 853 260
Stad: Venray
Route: Kempweg 2b
Postcode: 5801 VS


Recensies
Ik heb er maar een keer gegeten. Zonder reservering door de weeks dus lekker niet druk. Buiten gezeten, vrij snelle service, binnen 15 minuten kregen we alle vier onze bestelde hoofdgerechten. Ik had de bolognese. Vond het wel lekker en voldoende voor mij en ook zaten er geen stukjes tomaat in de saus zo vindt ik het ook lekkerst. Miste alleen wat olijven en olijf olie. Voor de rest gewoon lekker. Nog wat ijs gegeten daarna ook geslaagd.
Na reservering, bij binnenkomst eerst 5 minuten bij deur gewacht. Serveersters liepen wel rond maar niemand kwam naar ons toe. Vervolgens naar kassa gelopen. De vrouw daar was 1 voor 1 aan het afrekenen met een grote groep. Ze zei sorry en dat alles iets uitgelopen was. Geen probleem. Ware het niet dat we daarna nog 15 minuten hebben staan wachten. Toen zelf maar aan een tafel gaan zitten. Na een flinke tijd kwam iemand de drank opnemen. Daarna duurde het weer best lang voordat dit kwam. Vervolgens was het eten ook matig vond ik. Bruschetta was zoutig en zompig en calzone pizza was de meest matige calzone die ik in jaren gehad had. Ik ga er zeker niet terug. Mocht je wel willen gaan, reserveren heeft geen toegevoegde waarde.
Vandaag heerlijk gegeten bij La Piazza! We houden erg van italiaans eten en durven wel te stellen dat dit restaurant in onze top 3 staat. Zowel het heerlijke eten als de complete uitstraling van het restaurant is top! Ook geeft het enthousiaste team net dat beetje extra wat je in sommige eetgelegenheden mist. Zelfs aan de allerkleinste gasten werd gedacht door een pizza te maken in de vorm van een gezichtje! Kortom zeker voor herhaling vatbaar.
Prima Italiaans restaurant. Hier diverse keren gegeten. Men schenkt er een prima glas huiswijn. Pizza's zijn heerlijk evenals de Bruschetta. Houden zo...
Snelle service, lekkere pizza, maar wel erg groot! Helaas ging er bij het bestellen van een ijsje wat mis, maar desondanks erg lekker!
Heerlijk gegeten. Goede bediening. Heerlijke huiswijn. Kortom genoten. Echt eenn aanrader. Tot de volgende keer!
Goede Italiaans restaurant
Vertaald door Google Ik zal nooit meer terugkeren. Wat dacht je van een restaurant waar de groenten die je krijgt voorgeschoteld nog diepgevroren liggen in het centrum... Lui? Dat is waarschijnlijk vriendelijk zijn. Origineel I will never return. What do you say of a restaurant where vegetables served to you are still frozen in the centre... Lazy? That is probably being kind.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid