facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La mama Winschoten, Pizza's, Pasta's, Risotto en Grill gerechten.

Info

Pizza-Pasta-Lasagnes-Rositto

Geschiedenis

Pizza-Pasta-Lasagnes-Rositto

Adres: Marktplein 15a, 9671AZ Winschoten
Telefoonnummer: 0597671661
Stad: Winschoten
Route: Marktplein 15a
Postcode: 9671AZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DonerEnzo DonerEnzo 136 meter Zeer Klant Vriendelijke mede werkers. ik ben goed geholpen het eten was vrij snel kl...
Pizzeria & Italiaans restaurant Bellissima Pizzeria & Italiaans restaurant Bellissima 269 meter Italiano vero De echte Italiaan in de regio Winschoten en omstreken!
Pizzeria ristorante O' Sole Mio Pizzeria ristorante O' Sole Mio 295 meter Heerlijke pizza, leuke sfeer en goed personeel.
Domino's Pizza Winschoten Domino's Pizza Winschoten 564 meter Echt kansloos bestel je pizza kebab zit er maar paar stukjes op en vet veel saus ga j...
Pizzeria Gepetto Pizzeria Gepetto 614 meter Best pizza in town!
Recensies
Al 3 uur aan het wachten op eten. De telefoonlijn is inmiddels gesloten en er wordt niet meer opgenomen. Eten is reeds betaald. Ik wil mijn geld terug!! Update: na ruim 3 uur kwamen ze het eten brengen. Ik heb het niet meer aangenomen gezien ik inmiddels elders had besteld. Dat was trouwens sneller bezorgd. Er kon geen excuses van af. Hier bestel ik nooit meer. Vandaag proberen mijn geld terug te krijgen..
Sorry mensen ik bestel hier nooit meer iets. De baas was heel knorrig en het eten heeft gewoon meer dan 3 uur geduurd voor het eindelijk kwam. Ik heb mijn 4 jarige zoon teleur moeten stellen en met brood naar bed moeten brengen omdat het eten zoooo lang duurde dat hij maar wat anders MOEST eten. Bestel hier NIET mensen.
Ik zou hier niks bestellen. Had om 17:35 besteld, ze zeiden dat het er binnen halfuur, 3 kwartier bezorgd zou worden. 18:38 maar eens weer gebeld, inmiddels uur verder en wordt me medegedeeld dat ze er met tien minuten zijn want het is druk. Nog de tip gegeven om te bellen als ze weten dat ze later zijn. Ja doen we in vervolg. 19:17 nog een x gebeld, gevraagd of de beste man wist hoelang ik al op mijn eten zat te wachten. Ja komt met 10, nee 5 minuutjes.... Ik zei, zit al bijna 2uur te wachten jullie hoeven niet meer te komen. Ik lees meer over dit soort klachten bij deze zaak. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Heb helaas te laat de reviews gelezen.
Om 17:00 uur hebben we eten besteld, het zou er met ongeveer een uur zijn omdat het druk was. Dan ga je er toch van uit dat je om en nabij 18:00 uur je bestelling mag verwachten. Om 19:00 uur was het er nog niet. Ik heb gebeld om te vragen waar ons eten bleef en de bezorger zou zogenaamd al weg zijn, ik heb het idee dat ze ons eten even heel snel in elkaar hebben geflanst, er misten patat en sausjes en de lasagne is nooit goed verhit geweest waardoor de onderkant niet te eten was, ook de salade was erg droog. Dankzij jullie heeft iemand hier een hypo gekregen omdat zijn eten veels te laat kwam. Zou dit restaurant nooit aanraden.
Besteld om half 7, eten gekregen om half 9 en dat nu al meerdere keren. Deze keer ook geen sausjes meegeleverd met de bestelling en het eten zelf is lauwwarm. Telefonisch ook nooit bereikbaar, dus bellen of klagen is ook geen optie. Hier bestellen we nooit meer!
We hebben hier eerder besteld. Toen ging alles ook al mis. Zowel qua bezorgtijd, als het vergeten van gerechten, en toen we de gerechten nageleverd kregen, was een gerecht niet het gerecht dat we besteld hadden. Ook werd er gelogen het eten is onderweg mevrouw. Een half uur later belde ik weer waren ze er net mee bezig. Dit keer werd gezegd dat het eten er met een uur zou zijn. Een uur en een kwartier later 18.30u even gebeld om te vragen of het eten onderweg is of dat we nog even moeten wachten. Kregen we te horen dat de bestelling nergens staat. Of we wel echt gebeld hadden. Ja, heb hetzelfde nummer van een uur geleden opnieuw gebeld. Ze zouden alsnog het eten direct klaar maken en de man zou het persoonlijk komen brengen. Pas een uur later 19.30u wordt het eten bezorgd. Overigens niet door de man. Het eten zelf was oké hoewel de saus ontbrak, maar omdat dit niet de eerste keer is dat het zo mis gaat, gaan wij hier niet weer bestellen. Geen betrouwbare zaak.
Eten besteld om 17.30, bevestiging sms dat het er met een uur 18.30 zou zijn. Om 19.00 gebeld waar het eten bleef, was bijna klaar en kwam eraan. Kreeg ter compensatie een flesje wijn bij de bestelling... 19.45 WEER gebeld, bezorger was net weg, dus ik vroeg; met het eten van 19.00? Dan is het koud als het aankomt! "Ja sorry meneer, dit moest ik zeggen van mijn baas". Je klanten voorliegen!?! 19.55 kwam de bezorger aan met ons eten ZONDER de wijn en mijn grote kapsalon was een normale portie in een grote bak gegooid, daar betaal je 4 euro extra voor. Die fles wijn kom ik alsnog halen en dit was onze 1e en laatste bestelling hier. Een schande voor de naam La Mama die in Oude Pekela wel goed en betrouwbaar is.
Inmiddels 2 uur aan het wachten op mn eten. Eten zou er om 17:45 zijn en het is inmiddels 19:50 en het is er nog niet. Dit was de eerste keer dat ik hier besteld heb en direct de laatste keer.
Onze bestelling zou om 16:30 uur worden afgeleverd, om 18:00 uur is de bestelling nog niet ontvangen. Dit is de 2de keer dat ons dit overkomt bij LA MAMA Winschoten. Telefonisch niet bereikbaar. Erg slecht
Beste La Mama, Afgelopen weekend heb ik samen met 11 huisgenoten een bestelling bij jullie gedaan. De bestelling was geplaatst op 14-03-2020 om 19:46. Wij hadden aangegeven de bestelling zo snel mogelijk te willen ontvangen, met als eerst beschikbare tijd 20:30. Aangezien de bestelling er om 21:00 nog niet was heb ik contact met jullie opgenomen. Echter kreeg ik te horen dat jullie niks voor mij konden doen, want jullie hadden geen idee waar de bezorger was, dus wij moesten afwachten. Na opnieuw 40 minuten wachten hebben wij nogmaals gebeld omdat de track&trace aangaf dat de bezorging al was geleverd. Dit was niet het geval. Deze keer kregen we nagenoeg hetzelfde antwoord; geen informatie over waar de bezorger zich bevond, maar hij was wel onderweg. Uiteindelijk is de bestelling rond 22 uur afgeleverd, dus na ruim 2uur wachten. Vervolgens waren de pizza’s ontzettend vettig en naar onze mening echt niet lekker. Niemand heeft dan ook meer dan een halve pizza gegeten, zonde. Het toppunt was toch wel de vegetarische pasta. Deze pasta was besteld voor iemand met een lactose allergie, bij de bestelling was dan ook duidelijk aangegeven dat er geen kaas op mocht, vanwege deze allergie. De pasta was uiteindelijk wel met kaas waardoor zij dit niet heeft kunnen opeten en bovendien zat er een mossel in de vegetarische pasta! Al met al begrijpen wij dat er weleens iets mis kan gaan met de bestelling, maar dit gaat toch voorbij acceptabel. Graag horen wij van jullie hoe dit kan gebeuren en zoeken we naar een passende oplossing. Ik zie graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Maja Zuckerman
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid