facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Jolie - Maison Boutique

Info

Your daily classy fashionitems!

Maison Boutique La Jolie
Rivierdijk 214, Sliedrecht

Vrijdag 10:00-20:00 uur
Zaterdag 10:00-17:00 uur

Geschiedenis

Hoi allemaal!

Mijn naam is Hermelinde van Dijk, het meisje achter La Jolie.
Naast mijn studie Rechten ben ik het liefst heel de dag bezig met mode. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik inmiddels mijn eigen winkel aan huis geopend.

Hier via Facebook en binnenkort via de webshop kun je allerlei ontzettend leuke items bestellen. In de tussentijd kun je me gewoon een persoonlijk bericht sturen of bellen via de 'Nu bellen'-knop hier op Facebook.
Als je in de buurt woont (omgeving Baarle-Nassau - Breda) kan ik je bestelling eventueel ook even bij je afgeven, mocht je verder weg wonen dan stuur ik het graag naar je op! Naast het feit dat ik super leuke kleding inkoop kan ik je voorzien van vakkundig advies of kom graag bij je langs voor een kledingparty, gezellig met je vriendinnen!

Ik zie mijn werk als een uit de hand gelopen vrije hobby en niet als een verplichting. Ik hoop jullie daarom te kunnen inspireren met stijlvolle, betaalbare items.

Ik hoop je snel eens te zien!

Liefs,

Hermelinde

Label

Stijlvolle betaalbare damesmode

Producten

stijlvolle betaalbare damesmode

Adres: Rivierdijk 214, 3361 AT Sliedrecht
Telefoonnummer: 0614061500
ln.eilojal@ofni
Stad: Sliedrecht
Route: Rivierdijk 214
Postcode: 3361 AT



op zoek naar gerelateerd: la jolie maison boutique sliedrecht, la jolie maison portemonnee, la jolie maison prijzen, la jolie maison tas, la jolie instagram, la jolie maison sleutelhanger, hermelinde van dijk, la jolie maison verkooppunten
Recensies
Super leuk, gezellig winkeltje! Eigenaresse heeft een hele toffe smaak en kleding is goed betaalbaar!
Leuke kleding voor een leuk budget
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid