facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Gondola Steenwijk

La Gondola Steenwijk

Info

Pizzeria & Grillroom Restaurant



"Pizzeria & Grillroom La Gondola is 7 dagen per week geopend van 17:00 - 23:50 uur. U bent bij ons aan het juiste adres voor heerlijke pizza's, broodjes shoarma, döner en schotels. Deze kunt u komen afhalen of door ons laten bezorgen."
Adres: woldpromenade 40, 8331JJ Steenwijk
Telefoonnummer: 0521518888
Stad: Steenwijk
Route: woldpromenade 40
Postcode: 8331JJ


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 02:00
Zaterdag: 17:00 - 05:00
Zondag: 17:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Casa Nova Steenwijk Casa Nova Steenwijk 26 meter Heerlijk gegeten! Echt super gewoon! Dit is echt top! een goede pizza in Steenwijk! +...
Steenovenland Steenwijk Steenovenland Steenwijk 118 meter Pizza besteld, anderhalf uur gewacht eenmaal aangekomen was de pizza hartstikke koud....
Plaza Steenwijk Plaza Steenwijk 216 meter Fantastische zoete spareribs en de carpaccio maaltijd salade heb ik gehad. 1x gegeten...
Recensies
Heerlijk gegeten met drie kinderen. Pizza was wat anders belegd dan bedacht, maar smaakte nog steeds goed.. vriendelijke mensen, kunnen leuk met kids omgaan.. eten was snel klaar.
Bij deze pizzeria heb ik vorige week 3 verschillende pizza's afgehaald. Kleiner dan een aantal jaar hiervoor, maar wederom een pizza met ander beleg dan ik had besteld. Dit aangegeven en mocht gelijk een nieuwe komen halen. Maar helaas woon ik niet in Steenwijk, dus dat houd ik als het goed is nog tegoed. Opzich een prima oplossing. Parkeren: Als je de Google Maps instelt op het adres is het verder lopen dan parkeren bij de ah in het centrum.
Zeer vriendelijke mensen, snelle bediening, goedkoop en bovenal heerlijke pizza's! Dat kunnen enkel 5 sterren zijn.Eten: 5/5
Telefonisch bestelling geplaatst voor 13 personen. Eten werd op tijd geleverd. Eten was vers en warm. Grote porties! Aanrader. Vegetarische menuopties: Pizza met groente smaakte erg goed met verse groente.
Toiletten waren heel erg vies, zelfs de toiletrol was nog smerig, vloer plakte je aan vast. Het is dat mijn kind hoge nood had anders... . Het restaurant zelf heeft ook wat aandacht nodig, vieze stoelen, deodorant op de lambrisering vlekken etc. Eten was op zich goed alleen eetlust ging helaas hard achteruit na het bezoek aan het toilet.
Overheerlijke spairibs, altijd goed! Eten: 5/5
orde via thuisbezorgd geplaatst.18.30 Deze order werd een uur later door het restaurant geannuleerd.19.35 Aangezien ik niet een melding hier van ontvangen had om 20.30 gebeld. kreeg als reactie nee thuisbezorgt orders allemaal geannuleerd. Dus 2 uur wachten op wel betaalde eten wat dus niet kwam.
Zojuist een Turkse pizza geprobeerd bij dit restaurant. Zelden zoiets slechts gegeten: enorm zout, vlees smaakte bedorven en vrijwel geen sla ondanks dat ik het wel besteld had. Ik ga er vanuit dat de meeste reviews hier fake zijn gezien de kwaliteit en presentatie van het eten. Wegblijven daar is mijn advies.
Met passie en vakmanschap al bijna 25 jaar in Steenwijk gevestigd! De pizzeria met altijd vers en van top kwaliteit bereidt eten. Personeel is vriendelijk en gast vrij. Een absolute aanrader voor af haal of even lekker te kunnen zitten.
5 pizza,s besteld en 1 pasta. Geweldig!! Bezorgd op flinke afstand, alles nog heel warm. Heerlijk gegeten. .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid