facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Galleria Noordwijk

La Galleria Noordwijk

Info

De La Galleria vestigingen onderscheiden zich door een modern interieur en uiteraard een uitgebreide menukaart met vele klassiekers. Elke chef heeft tevens zijn eigen specialiteiten die maandelijks wisselen.

Geschiedenis

Vanaf 1987 is deze vestiging van La Galleria hét adres van gasten en bedrijven uit de regio, wanneer zij de beroemde Italiaanse atmosfeer zoeken. Waan u in het gastvriendelijke en culinaire Italië aan de boulevard van Noordwijk. De immer vriendelijke gastheer Mario en zijn assistente Rosella staan dagelijks voor u klaar om u met open armen te ontvangen. No nonsense gerechten worden u geserveerd in een vlot tempo met daarbij natuurlijk een heerlijk glas Vino Italiano.

Aan de voorzijde van La Galleria Noordwijk zit u op het zon rijke terras met uitzicht op de boulevard en de zee. Door de ruime opzet is deze La Galleria perfect voor buffet diners, feestavonden of zakelijke bijeenkomsten en evenementen.



"Vanaf 1987 is deze vestiging van La Galleria hét adres voor regionale gasten en bedrijven die de gezellige Italiaanse sfeer willen ervaren. Waan u in het gastvriendelijke en culinaire Italië aan de boulevard van Noordwijk. De immer vriendelijke gastheer Mario en gastvrouw Rosella ontvangen u dagelijks met open armen. Zij serveren in een vlot tempo no nonsense gerechten met daarbij natuurlijk een heerlijk glas Vino Italiano.Aan de voorzijde van La Galleria Noordwijk zit u op het zonnige terras met uitzicht op de boulevard en de zee. Door de ruime opzet is deze La Galleria perfect voor buffetdiners, feestavonden of zakelijke bijeenkomsten en evenementen."
Adres: Koningin Wilhelmina boulevard 18, 2202GT Noordwijk
Telefoonnummer: 0031713617196
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Koningin Wilhelmina boulevard 18
Postcode: 2202GT


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 00:00
Dinsdag: 11:00 - 00:00
Woensdag: 11:00 - 00:00
Donderdag: 11:00 - 00:00
Vrijdag: 11:00 - 00:00
Zaterdag: 11:00 - 00:00
Zondag: 11:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: la galleria noordwijk menukaart, mimmo noordwijk, la galleria scheveningen, pizzeria noordwijk, la galleria menu, italiaans restaurant noordwijk, fratelli noordwijk, la galleria kijkduin
Recensies
Ik twijfelde over 3 of 4 sterren. Het eten wij hadden 2 pizza en 1x spaghetti bolognaise, was ok, maar niet heel bijzonder. Echter de prijzen zijn ook niet hoog. Prijs/kwaliteit verhouding is denk ik wel goed. Tentje zit ook op een mooie locatie aan de boulevard. Verder is het een mooie en nette zaak alles waaronder de toiletten zijn zeer schoon en hygiënisch. Bediening zeer correct, vriendelijk en netjes. Mijn jongste dochter had een ice thea besteld. Maar ze was vergeten te zeggen zonder sparkling. Vervolgens zei ik tegen haar dat, dat, dom van haar was en ze een nieuwe mocht bestellen. Bij het afrekenen werd degene met sparkling niet in rekening gebracht! Zeer netjes dus daarom voor mij al een dikke 4 sterren.
Via thuisbezorgd eten besteld. Wachttijd was ruim 2x zo lang als aangegeven. Lasagna: weinig vulling, hoop deeg, deel aangebrand hoeken en bodem, niet echt warm beetje lauw. Het is dat ik honger had, anders had ik het laten staan. Pizza funghi : niet echt bijzonder weinig champignons Tagliatelle salmon: was lekker, maar er zaten erg veel grote graten in van 5cm. Wel vaker hier gegeten, maar dit viel ons heel erg tegen. Heel erg jammer, zou t zo niet aanraden. Heel erg zonde van het geld.
Dit was mijn tweede keer bij La Galleria en ik moet zeggen dat de eerste keer beter was. Mijn eigen gerecht de zalm was erg lekker, alleen de groenten ernaast waren matig. Mijn vrienden vonden dat de pizza's die zij haddne besteld erg sompig waren.
Uitstekend restaurant. Leuke sfeer met echte Italiaans fotobehang. Doet de sfeer goed. Heerlijk gegeten. Van voorgerecht tot aan het dessert. Super! Ruime keuze op de menukaart. Erg vriendelijk personeel. Vlotte bediening. Heel nette prijzen, viel ons 100% mee. We zouden zeker weer eens gaan.
Voor het eerst hier gegeten. Vriendelijke bediening, pasta Carbonara viel erg tegen. Te zout maar de tagliatelle della chef was prima te eten. Wat de sfeer gelijk verpestte was toen ik mijn ice-thee kreeg die ik had besteld. Deze werd geserveerd in een klein kinderglas met veel ijs dat voor maar de helft gevuld was. Denk dat er niet eens een half blikje ice-thee in ging. Dat voor eur 3,50!. 3 slokjes en op en wilt u nog een drankje? Ik snap dat ze geld willen verdienen maar dit verpest gelijk je eetlust. Erg op de toeristen ingesteld.
La Galleria was voor ons eigenlijk tweede keus die avond, we wilden eigenlijk naar een andere tent maar bleven in Noordwijk hangen. Maar wat een geluk dat we hier terrecht gekomen zijn. Een vriendelijke bediening die bovenal ook heel oplettend was bij onze menukeuze. Een heerlijke pizza, smakelijk en goed gebakken waarbij je zelfs de randjes opeet.....dat is wel eens anders. Echt een aanrader voor Italian Dining....
We moesten lang wachten voordat het vieze tafeltje werd schoongemaakt. Ook de drankjes opnemen duurde lang. De ober wist ook niet meer welke pizza's we besteld hadden en kwam dat nog even vragen. Op zich goed, maar hoe moeilijk is het om twee pizza's te onthouden? Helaas waren de pizza's echt niet lekker. Zeer smaakloos. Geen aanrader deze pizzeria.
Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten in de serre met een super leuke bediening waaronder Lisa. Snelle bediening, uitgebreide kaart en betaalbaar. Wij hebben een super avond gehad!
We hadden samen bijna 150km gefietst op een warme zomerdag. We zochten een Italiaan voor de nodige koolhydraten. Prima plek op terras, prima bediening en een heerlijke pasta allebei. Top
Het is gezellig restaurant het eten is er fantastisch voor herhaling vatbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid