facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Galleria Kijkduin

La Galleria Kijkduin

Info

Aan de boulevard van Kijkduin vindt u La Galleria Kijkduin. Een intieme Italiaanse huiskamer met kroonluchters en oude foto’s aan de wand

Geschiedenis

Aan de boulevard van Kijkduin vindt u La Galleria Kijkduin. Een intieme Italiaanse huiskamer met kroonluchters en oude foto’s aan de wand. Aan de voorkant kunt u heerlijk zitten op een licht, indien nodig verwarmd en overdenkt, terras in warme beigetinten met uitzicht over zee. Een gastvriendelijk team staat met een lach voor u klaar. Ondersteund door twee bekwame chefs wordt u dagelijks verwend met heerlijke Italiaanse creaties.

In Kijkduin kunt u gratis parkeren op nog geen twee minuten lopen van het restaurant. Deze vestiging van La Galleria is een uiterst geschikte locatie voor een gezellig diner of een intieme borrel of (bruilofts-) feest.

Adres: Deltaplein 616-619, 2554 GJ Kijkduin, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Kijkduin
Route: Deltaplein 616-619
Postcode: 2554 GJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 23:00
Dinsdag: 13:00 - 23:00
Woensdag: 13:00 - 23:00
Donderdag: 13:00 - 23:00
Vrijdag: 13:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: la galleria scheveningen, la galleria menu, la galleria noordwijk, kijkduin boulevard, la galleria boulevard, chicoleo kijkduin, restaurant kijkduin, mosselen kijkduin
Recensies
Mooi plekje met uitzicht op de zee. Het eten was prima, maar weinig bijzonder pizza. De bediening was weinig geïnteresseerd en nou niet bepaald enthousiast.
Diverse gerechten heerlijk klaargemaakt. Gaan hier zeker nog eens terug komen!
Het eten was niet lekker dus zeker niet voor herhaling vatbaar. Pizza droop van het vet. Vroegen er extra uien bij en die zijn er achteraf rauw op gedaan met extra kosten van 0,80 .Vlees zou rood zijn maar eerder wel done, Gamba's zouden pittig zijn maar weinig smaak aan. Op de terug weg naar huis enorme darmkrampen en ben mijn eten al weer kwijt. Volgende keer hier hard voorbij lopen.
De avond dat ik ben gegaan met mijn vrienden duurde het bedienen ontzettend lang. Daarnaast maakte de bediening constant fouten met onze bestellingen We kregen elke keer een gerecht die We niet besteld hadden en wat We wel bestelde Was dan niet aangeslagen. Ze hebben het wel goed gemaakt Door een gratis drankje van het huis aan te bieden.
De omgeving waarin het restaurant staat doet door de bouwwerkzaamheden in Kijkduin troosteloos aan. We bestelden een "To Share" mixed grill voor twee personen. In plaats van een gedeelde schotel die we verwachtten kregen we ieder een eigen bordje met vlees. De bediening gaf als reden aan dat dit makkelijker was. Het vlees viel qua smaak wat tegen en we vonden het wat droog. De koffie smaakte daarentegen prima.
Sorry mensen, wij vonden het bijzonder slecht. Allereerst was de bediening om te huilen. Je moest ze roepen en kwam niet aan tafel maar moest de bestelling roepen. Vervolgens lang wachten op eten en de drankjes niet gehad, kwamen veel later. We hadden een schotel met verschillende antipasti die ik in Scheveningen ook had en daar was het voortreffelijk. Dit was werkelijk een aanfluiting. Bij de gemiddelde supermarkt haal je nog lekkerder beleg. Ik kom hier niet meer.
la galleria slecht kwaliteit eten . Kijk uit Wat eet jij!!!? Wat een ellende ik en mijn dochter, we gingen daar eten, waar carbonara besteld voor mijn dochter, voor mij een pizza, na eten mijn dochter Zij is helemaal ziek geworden darmklachten misselijkheid en spugen, is al drie dagen nu, ga ik naar de huisarts, galleria Dankjewel Omar verjaardag te verpesten mijn dochter Zij was ook jarig Dus volgende keer Ik ga niet meer daar om mijn kind ziekte te geven en duur betalen ook nog voor mij krijg je een ster omdat het carbonara was rauw het pizza was vettig niet lekker Ik ga niet naar restaurant om ziek te worden
Al 13 jaar onze verlengde woonkamer. Altijd een plekje vrij. Heerlijk eten en goede bediening. Personeel altijd vriendelijk. En de koks die altijd met passie in de keuken staan. En de tijs er voor nemen voor een stukje gezelligheis voor ons echt gewoon een top restaurant.
Misschien op de verkeerde dag hier gegeten, maar de bediening was beneden peil. Het was zogenaamd druk, terwijl er hooguit 20 gasten waren. Lang op drinken moeten wachten, breekbrood vergeten, in plaats hiervan gelijk de pizza, welke niet lekker was. Vroeger was dit een fijne Italiaan, nu Kijkduin wordt verbouwd is het eten en de bediening beneden peil.
Apfelstrudel met vanillesaus=3.30 euro.Ik dacht,dat is een traktatie;mijn teleurstelling was groot toen ik zag een diepvries apfelstrudel,die smakte naar NIETS.Recent ben ik naar Intratuin in Pijnacker geweest;apfelstrudel met warme vanillesaus in hun restaurant=een echte aanrader!2.50 euro.Niet te vergelijken met die van La Galleria !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid