facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Galleria Boulevard

La Galleria Boulevard

Info

Olijfbomen, warme tinten, een kleurrijke tegelvloer en schitterend meubilair. Pizza/pasta en heerlijke andere Italiaanse gerechten

Geschiedenis

Olijfbomen, warme tinten, een kleurrijke tegelvloer en schitterend meubilair; in deze ambiance met intieme uitstraling worden de klassieke gerechten uit de Italiaanse keuken geserveerd. Met uitzicht op de boulevard, het strand en de pier van Scheveningen waant u zich in een stukje Italië aan de Hollandse kust. Live muziek zorgt in de weekenden voor een extra dimensie aan uw avondje uit.

Door het verwarmde, en bij slecht weer overdekte, terras kunt u hier het hele jaar door van vroeg in de ochtend tot ‘s avonds laat heerlijk vertoeven.

La Galleria Boulevard is zowel geschikt voor een romantische lunch of diner als zakelijke bijeenkomsten. Gezelschappen tot 350 personen genieten hier van een receptie, (bedrijfs-)feest, workshop of bruiloft.



"Olijfbomen, een kleurrijke tegelvloer en comfortabel meubilair geven u het gevoel dat u in Italië bent, maar dan aan de Nederlandse kust. Vanuit ons sfeervolle terras kunt u genieten van het uitzicht op de levendige boulevard, het strand en de iconische Pier. We serveren van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat klassieke gerechten uit de Italiaanse keuken. Begin de dag met ons complete ontbijt 'Buona Colazione' met diverse broodjes, beleg, gekookt ei, croissant & jus d'orange.Geniet van onze Italiaanse koffie, broodjes & salades. Borrel met mooie Italiaanse wijnen of ijskoud Peroni biertje en heerlijke ‘stuzzichini’, hapjes om te delen. Of kom uitgebreid dineren met antipasti, verse pasta’s & pizza’s of vlees- en visgerechten van de grill"
Adres: Strandweg 51, 2586 JL Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0703555006
Stad: Scheveningen
Route: Strandweg 51
Postcode: 2586 JL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: la galleria boulevard brand, restaurants boulevard scheveningen, la galleria kijkduin, scheveningen boulevard adres, la galleria menu, kijkduin boulevard, pizzeria noordwijk boulevard, italiaans restaurant scheveningen
Recensies
Hier hebben wij fantastisch gegeten, we vertelde Iskender de bediende wat we lekker vonden en hij heeft dat super geregeld echt top en echt een aanrader.
Hmmmm viel een beetje tegen. Gereserveerd maar bij aankomst wisten ze van niets. T zag er beter uit dan t smaakte. M’n Italiaanse vriendin was niet erg enthousiast en m’n buurman Italiaan stuurde z’n vlees terug. De prijs was behoorlijk. De bediening was prima. Muziek een beetje te hard. Ik ga niet snel terug
Erg vriendelijk personeel. Eten was er fantastisch. Wij waren daar voor mijn dochter haar verjaardag. Ze mochten zelf pizza maken. Dit deden ze heel erg leuk. Goede uitleg,humorisch en alles ging op zeker een aanraden voor een leuke afsluiting van een feestje. Kindvriendelijkheid: Fantastisch voor een kinderpartijtje. Veel Betere afsluiting dan mc-donalds. Niet te duur en erg lekker. Zeker een aanrader.
Het eten past bij de uitstraling en service van het restaurant; vies en oud. Tijdens een regenbui kwam er een waterval via de spotjes in het plafond het restaurant binnen, hierdoor viel af en toe ook de verlichting uit. De la galleria pizza had geen smaak en bevatte ook nog eens schelpen van de mosselen. Toen ik het personeel hierop aansprak zei hij dat t onmogelijk is dat het niet goed smaakte omdat alles vers is. Daarnaast was dit ook de verklaring van de schelpen op de pizza waar je bijna je tanden op breekt. Voor ons de laatste keer.
Heerlijke lunch gegeten na ene leuke activiteit in Scheveningen. De drankjes kwamen hartstikke snel. De pizza deed er iets langer over maar was hartstikke lekker en de bediening heel vriendelijk. Er heerste een gezellige sfeer met muziek zachtjes op de achtergrond. Als ik weer is in Scheveningen ben en we zoeken naar een plek op lekker te eten zal ik zeker hier heen gaan.
Wij komen er al meer dan 20 jaar met veel plezier. Het was altijd goed, lekker, gezellig en de service was ook fijn. Maar helaas ervaren wij de laatste tijd een slechte tot zeer slechte service. Van hospitality heeft het huidige personeel en huidige management nimmer gehoord of begrepen wat dat inhoud. Dus een nul voor deze score. Zo ook weer afgelopen vrijdag 16 juni. Het eten blijft daarentegen wel uitstekend. De prijs is daar dan ook wel naar als je niet kiest voor een pizza of pasta. Tja, waar kom je voor zou je zeggen? Wij gaan voor het complete plaatje waardoor ik verwacht niet zo snel meer naar la Galeria zal gaan. Erg jammer. Weer een restaurant minder op het lijstje. Nb. De prijzen op de kaart kloppen niet altijd met het bonnetje om af te rekenen.
Lekker gegeten, pizza's super, vlees op punt al waren de groentjes NIET WARM. Maar check vooral je rekening. Daarom maar 1 ster want we werden net niet opgelicht... Wij wilden pinnen, kregen geen bon en op de digitale tablet werd alles overlopen, behalve helemaal onderaan. Daar werd afzonderlijk brood 6€ aangerekend wat we helemaal niet besteld of gekregen hadden. Nadat we vroegen wat dit was dan werd het in een wip van de rekening gehaald zonder verdere uitleg... oneerlijke praktijken daar.
Het beste italiaanse restaurant waar ik samen met mijn vriendin heb gegeten. Personeel is altijd als wij er gaan eten super vriendelijk. Er is meestal, ook zonder reserveren, plek. Ook heb je snel je eten op tafel. De spaghetti carbonara en pizza salami zijn onze aanraders : Wij komen zeker terug!Eten: 5/5
Lekker eten, beetje eenvoudig maar wel smakelijk. Hele vriendelijke bediening, mensen uit Italië dus dat is leuk voor de sfeer. Live muziek begon toen ik toetje wilde kiezen. Dit maar overgeslagen want ik vond de muziek vreselijk hard, maar dat is persoonlijk.Eten: 4/5
Het eten was prima maar alles daar buiten was meer dan waardeloos. Nadat onze pizza aan tafel werd gebracht is er 2 uur lang niemand naar ons toegekomen om te vragen of alles smaakte of dat wij wat te drinken nog wouden, ook niet om de tafel af te ruimen nadat we al 1 uur klaar waren met eten.. Ook de rioollucht in het restaurant zelf maakt het nou niet bepaald beter . Erg jammer dat de bediening ons elke keer zonder aan te kijken voorbij liepen. Zelfs bij het afrekenen werd niet eens gevraagd of alles naar wens was. Echt een teleurstelling en dit restaurant is naar mijn mening echt geen aanrader .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid