facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Fontaine Kijkduin

La Fontaine Kijkduin

Info

Gezellig eten en drinken op Kijkduin!



"Restaurant is vanaf 1 juni weer geopend. Wij volgen vanzelfsprekend het horeca protocol. Kom gezellig langs op ons vernieuwde terras en in het restaurant. Ook is een nieuwe menukaart gelanceerd. Wij zien u graag terug als gast van restaurant La Fontaine aan het bogaardplein in Rijswijk."
Adres: Deltaplein 623 - 625, 2554 GJ Kijkduin, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0703259757
Stad: Kijkduin
Route: Deltaplein 623 - 625
Postcode: 2554 GJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 00:00
Zondag: 08:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: la fontaine kijkduin seniorenmenu, la fontaine heerenveen, la fontaine kijkduin kerst, mosselen kijkduin, restaurant kijkduin, la galleria kijkduin, marmaris kijkduin, restaurants kijkduin deltaplein
Recensies
Wij hebben laatst prima gegeten op het terras. Heerlijke tosti en ciabatta met brie. Helaas hebben we vorige week na bij het bestellen van twee drankjes en een kinderijsje bijna een kwartier op het kinderijsje moeten wachten om vervolgens voor €3,50 een schatkistje te krijgen. Tip! Mocht het schatkistje als kinderijsje aanblijven, dan is het verstandig iets aan de prijs te doen aangezien je deze voor een stuk minder kan krijgen bij de meeste verkooppunten zie foto.
Kom er regelmatig. Geen problemen met de bediening. Tot op heden altijd goede bediening gehad. Heerlijk eten!
Heerlijk gegeten! Voorgerecht Trio van vis is ook echt een aanrader. Vis had echt veel smaak en het bord was prachtig opgemaakt. Diner is zeker van kwaliteit en zeer goede smaak. Service is ook meer dan uitstekend! Vriendelijk en correct, erg service gericht en mocht zelfs een cocktail uitproberen. Chapeau! Als je graag lekker wilt eten moet je hier zijn!
Bediening was prettig, de geitenkaas was bij lange na niet voldoende voor de hoeveelheid brood. En zou u mensen willen aanspreken op het afspelen van gesprekken, filmpjes, games op de speakers? Dit maakt het lunchen hier erg onrustig.
Geweldige lunch gegeten, maar het personeel en de sfeer zijn niet denderend. Vooral lang wachten tot er iemand aan je tafeltje komt. Maar kwaliteit van eten en drinken is uitstekend.Eten: 5/5
Ontzettend lekker gegeten, vriendelijke bediening!!! Ondanks dat we echt wel lang bleven zitten.Eten: 5/5
Een heel mooi ontbijt. Warme verse broodjes . Crossant .div beleg .jam brie kaas muisjes rosbief. Gebakken ei . Jus d orange 10 euro . Echt waar voor het geld . Veel terras .goede zit ..vriendelijke bediening .top.
- Het is net oké om hier wat te nuttigen qua sfeer/service/faciliteiten - We wilden op het terras zitten maar dat is de rook-zone. Buiten zaten er ongeveer 15 personen waarvan er aan elk tafel wel iemand was die rookte. Hierdoor moesten we wel binnen zitten. - Binnen waren wij de enige die wat kwamen eten. Het zag er 'gewoontjes' uit; niet erg sfeervol/gezellig. - Op de kaart zie foto stond 10 poffertjes voor €4,25 en 20 poffertjes voor €6,75 met onbeperkt thee voor max. 2 uur. Gevraagd hierover en dit kon. Dit leek min een goed idee. Helaas kwam mevrouw melden dat dit toch niet kan. Dit staat nergens beschreven op de kaart? Dit was raar en jammer. - We bestelden zowel poffertjes en American Pancakes. De een kreeg wel een papieren placemat en bestek en de ander niet? Wij waten verbaasd - Toen ik alleen vroeg om bestek, werd gevraagd of alleen een vork ook goed was? Tip: geef beiden personen die gaan eten placemats en bestek, want je hebt meer werk aan het opruimen/schoonmaken erna. - Poffertjes zagen er matig uit maar smaakte gelukkig wel goed. American Pancakes waren prima wel veel poedersuiker op de rand. Toen mevrouw het kwam brengen gaf ze aan dat dit gerecht in vervolg alleen als ontbijt geserveerd kan worden. Aan de ene kant goed om te weten. Tip: geef dit direct aan als dit is hoe jullie werken - Rolstoelvriendelijke ingang en zitplaatsen - Toilet was oké
Uitstekend eten, mals vlees en als tip: de parfait met kaneel! Bediening moet je er wel zelf wat bijtrekken. Het restaurant mist ook wel wat de allure en exclusiviteit van het voormalig Carpe Diem, maar best een goede plek voor een hapje en drankje.
Zeer goed ontbijt. Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Ziet er gezellig en mooi uit van binnen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar La Fontaine Kijkduin met het openbaar vervoer


Den Haag, Kijkduin 150 meter
24
26
Den Haag, Kijkduin 240 meter
24
26
Den Haag, Kijkduinsestraat 360 meter
24
26
Den Haag, Kijkduinsestraat 410 meter
24
Den Haag, Kijkduinsestraat 430 meter
24
26

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid