facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Fontaine

La Fontaine

Info

Gezellig Restaurant, Brasserie en Lounge

Geschiedenis

La Fontaine Heerenveen bestaat sinds 1992.
De zaak is gevestigd aan het gemeenteplein in het oude belastingkantoor en bevindt zich midden in het centrum van Heerenveen.
In 2005 is de zaak overgenomen door de huidige exploitant Edwin Siksma.

Uitbreiding
Na deze overname bleek al snel dat de ruimte te klein was voor de doelstellingen die beoogd werden.
Omdat het naastgelegen pand vrijkwam is dit bij de bedrijfsruimte getrokken waardoor een bijna-verdubbeling ontstond.

Onlangs is de zaak binnen wederom verbouwd om beter te kunnen inspringen op de toenemende drukte en de wensen van de gasten. Vooral de balie is hiertoe grondig aangepakt en de stoelen zijn vernieuwd. Ook de toiletten zijn verbouwd.
De zaak is kindvriendelijk ingericht (speelgoed, speelruimte, tafelstoelen).

Ook de bovenverdieping is erbij getrokken en is zeer trendy ingericht. Op het verwarmde dakterras vinden de rokers een goede plek.

Avondgebeuren
Inmiddels kunt u ook op donderdag t/m zaterdagavond bij La Fontaine terecht voor een warme maaltijd. Maaltijdsuggesties vindt u in de menukaart.



"Lekker eten en drinken in hartje centrum van Heerenveen? Dan mag u Restaurant & Lunchroom La Fontaine niet missen! Al meer dan 25 jaar lang een vertrouwd adres voor uw lunch, diner, catering of feest. Passie voor heerlijk eten en drinken garandeert een culinair hoogtepunt van uw bezoek aan Heerenveen. Ook voor de kleintjes valt er voldoende te genieten wat eten en drinken betreft. Daarnaast biedt ons restaurant voldoende speelmogelijkheden voor jong en oud. Wij verwelkomen je graag bij La Fontaine!"
Adres: Gemeenteplein 59, 8442 MB Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513-683950
ln.neevnereeheniatnofal@ofni
Stad: Heerenveen
Route: Gemeenteplein 59
Postcode: 8442 MB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: la fontaine heerenveen, la fontaine arrangement, la fontaine fabels, la fontaine steenwijk, la fontaine kijkduin, menukaart la fontaine heerenveen, jean de la fontaine, la fontaine frankrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 679 meter Als je € 4,10 betaald voor een quarter pounder, geef dan wat je aanbiedt!! Niks geen ...
Recensies
Sinds lange tijd hier weer een keer geweest. Heerlijk gegeten patat met kipfilet en gesmolten cheddar erover heen. Vriendelijk personeel en we hadden snel ons biertje op tafel staan. Ik heb gevraagd of de terrasverwarming aan mocht ik zat wat op de tocht. Dat was geen bezwaar en deze werd gelijk aangezet. Top!
De mooie, fijne stoelen bij de open haard staan door de opstelling, met het tafeltje ertussen, net iets te ver uit elkaar. We moesten echt naar elkaar schreeuwen om iets te kunnen horen. Het was er erg druk en heel veel lawaai hierdoor. De koffie was heerlijk en de wijn en het kaasplankje ook. Misschien hadden we niet de juiste plek gevonden om gezellig met elkaar te kletsen. We hebben alleen beneden gekeken.
Ik heb hier heerlijk op t terras gezeten. Heerlijke witte zoete wijn gedronken en een heerlijk plankje met spareribs, pulled chicken nachos,gambas, kaassticks, kroketjes en empanada. Dit was echt mega lekker en goed bereid. Ik hoefde niet lang te wachten en de service was erg goed en vriendelijk
Wij komen hier iedere kerst vaak met de gehele familie. Tussendoor ook maar nu met manlief ook een kok die met kerst altijd mag werken en hier nog nooit gegeten had. Hij vond het gezellig en goed gegeten.
Gezellige sfeer en kwalitatief goed eten voor een redelijke prijs. Snelle service / bediening van uitstekende kwaliteit.
Heerlijk eten in een sfeervolle ambiance. Alles op de menukaart voor een redelijke prijs. Lunch tip 12 uurtje met heerlijke Erwtensoep.
Het eten was middel matig en erg grote portie sandwich Thai Noddle was okay Voor ons niet voor herhaling
coole plek goed eten grote porties
Voor het eerst sinds jaren weer uitgebreid gedineerd bij La Fontaine. Een heerlijke ervaring! Fijne sfeer en sfeervolle inrichting en aankleding met kerstversiering. Maar bovenal heerlijke gerechten, met zorg klaargemaakt. Toen men er via een tip van een -voor ons- onbekende dame achter kwam dat mijn echtgenote jarig was, werd het dessert luid zingend binnen gebracht met een brandende vuurspuwer er op. Sympathiek. Óók sympathiek was een andere dame die zelf jarig bleek te zijn en ons spontaan trakteerde op een kop koffie ter afsluiting. Hoe een ongekend lief gebaar. Al met al een avond uit eten met een gouden randje. Dank daarvoor la Fontaine
Leuke lunchplek, vrolijk attent personeel, heerlijk gegeten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid