facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Domenica

La Domenica

Info

Exclusief event in Enschede, Grand Opening 14 april gericht op 25+
Voorverkoop kaarten €15,-: Bolwerkstr. 2
VIP reservering: (0031) 684396504



"Steakhouse La Cocina uw adres voor de beste steaks en spareribs die zo mals zijn dat ze van het bot vallen!"
Adres: Bolwerkstraat, Enschede
Telefoonnummer: 0684396504
Stad: Enschede
Route: Bolwerkstraat


Recensies
Alleen maar lof. Bij binnenkomst snel geholpen. De bediening heeft duidelijke kennis van de producten waarmee wordt gewerkt. We kregen zelfs de ribeye te zien voor deze de pan in ging met wat extra uitleg. Duidelijk gebaar van enthousiasme vanuit de bediening. Ook de koks verdienen een pluim. Een soepje vooraf was heerlijk op smaak en niet te zout zoals vaker gebeurt. De t-bone die ik heb besteld was perfect gegaard en lekker mals. De sides van een coleslaw salad en patatas bravas waren ook perfect. Achteraf een heerlijke irish coffee. Niks te klagen We vonden de 5 sterren review vooraf een beetje pretentieus, maar niks bleek minder waar. Als ik in het vervolg in Enschede ergens wat ga eten weet ik wel waar ik heen ga!
Heerlijke zalm gegeten! De eigenaar was erg vriendelijk en we kregen een drankje van het huis. Erg leuk en attent! De inrichting en sfeer was ook prima.Eten: 4/5
Afgelopen zondag wezen eten bij La Cocina. Heerlijk gegeten voor 2 personen. Helaas geen toetje genomen omdat we zo vol zaten, maar de volgende keer zal en moet ik de creme brulee proberen want die zag er heerlijk uit!
Zeker voor herhaling vatbaar! Bediend met veel enthousiame en liet zelfs de ribeye steak zien voor dat het de pan in ging echt een prachtig stuk vlees. Lekkere Argentijnse wijn, Als voorgerecht daarbij heerlijk malse spareribs, Als hoofdgerecht een perfect gebakken medium stuk ribeye met prachtige vet marbeling gegeten, Dan Als dessert een chocolade lavacake die ook erg goed in de smaak viel!
La Cocina is top. Vriendelijke bediening die echt geïnteresseerd is in de gasten. Je voelt je er snel welkom. Mixed grill aanrader. Maar de burger van de chef staat bij mij op 1
In een woord fantastisch! We hadden het weekmenu, mixed gril, heerlijk, kon niet beter. Stokbroodje vooraf, fantastische bediening, komen hier gauw terug. En ook nog een gratis drankje van het huis na.Eten: 5/5
We hebben superlekker gegeten. Topkwaliteit vlees. Supermalse spareribs, heerlijke groenten en boterzachte ossenhaas. Dat samen met een mooi ingerichte zaak en geweldig vriendelijke bediening die je de tijd geeft om rustig te eten en praten tussen de gangen door. Als afsluiter een heerlijk dessert. Wij komen zeker terug!
Super gegeten, geweldig mals vlees met lekkere voor- en bijgerechten voor een goede prijs en enorm vriendelijke bediening, een aanrader!
Eigenlijk zijn er te weinig woorden om te beschrijven hoe goed deze zaak is. De spareribs zijn geweldig, de prijs/kwaliteit is uitstekend en het personeel is ontzettend gastvrij. Ik vind het altijd een feestje om hier te eten, en vind het ook eigenlijk altijd jammer om weer te moeten gaan. Als ik met mensen hier heenga die hier nog nooit zijn geweest, dan zijn ze ook altijd heel erg verrast over hoe goed alles is. Het eten is echt top. Persoonlijk denk ik dat er in Enschede geen leuker restaurant te vinden is. Louter 5 sterren recensies zegt dan ook eigenlijk al genoeg.
Heerlijk gegeten vanavond! De eigenaars zijn heel hartelijke mensen die goed voor je zorgen. De voorgerechten mosselen en champignons die we hebben gehad zijn erg lekker. Als hoofdgerecht een mixed grill. Het vlees was perfect bereid. Zeker tot de volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid