facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Dilligence

La Dilligence

Info

La Dilligence Specialist in Geuren is het adres❤✔ voor Aromatische Specialist igeuren en wellness producten.Ook voor div. originele Cadeau en decoratie.

Adres: Kerkstraat 5, 6031 CE Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495622633
Stad: Nederweert
Route: Kerkstraat 5
Postcode: 6031 CE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GeWoon by SiMoon GeWoon by SiMoon 440 meter Superleuk en knus winkeltje met hele mooie betaalbare spulletjes. Ook de eigenaresse ...
Recensies
Leuke en mooie winkel, met een groot assortiment aan zintuig prikkelende artikelen... De prachtige geurolie lampen van Ashleigh & Burwood en de collectie mooie geurkaarsen van WoodWick zorgen voor zowel de ogen als de neus voor een weldadige beleving, waarbij er bij de WoodWick geurkaarsen ook een fijn knisperend geluid hoorbaar is voor de oren. Een ieder zou hier eens geweest moeten zijn om zelf te zien dat service en kwaliteit nog altijd samen gaan!! Je wordt hier uiterst vriendelijk en professioneel geholpen. Voor ons iedere keer weer een hele beleving om hier binnen te wandelen..
Leuke winkel,fijn personeel
Een warm welkom zodra je de deur open doet, waarbij het deskundig advies wat je krijgt en de gehele entourage de tijd helemaal vergeet. Beleven en ondergaan leidt uiteindelijk tot een geslaagd bezoek aan deze winkel waarbij de personal touch er altijd zal zijn.
Vertaald door Google Apart winkeltje voor degenen die behoefte hebben aan een stukje rust en een leuk advies voor een cadeau voor de dierbaren. Origineel Apart shop for the ones who need a little piece and quiet and a nice advice for a gift for the beloved ones.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid