facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cuisine

La Cuisine
"Marokaanse Restaurant"
Adres: Pannekoekstraat 22-24 , Rotterdam 3011 LG, NL
Telefoonnummer: 010 760 0233
Stad: Rotterdam
Route: Pannekoekstraat 22-24
Postcode: 3011 LG



op zoek naar gerelateerd: la cuisine tubbergen, la cuisine rotterdam, la cuisine pannen, la cuisine betekenis, la cuisine blankenberge, le cuisine, la cuisine vertaling, la cuisine tubbergen rituals
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasilbinkie Brasilbinkie 2 km Met 6 personen wezen eten en naast vriendelijke bediening - vleesspiezen ook een sala...
Maria Bonita Maria Bonita 2 km Heerlijke Braziliaanse keuken met spontane bediening op een toplocatie in Rotterdam. ...
Recensies
Super schandalig, vandaag geweest dacht ff een nieuw tentje proberen na een reclame van ze. Kom ik daar had 2 drankjes en 2 gerechten besteld. Gerechten waren na een uur niet klaar. Keuken ging bijna dicht maar ondertussen wel eten blijven serveren en staan kletsen met familieleden super onproffesioneel!!!!! Drankjes waren niet te zuipen. Achteraf was onze bestelling niet doorgekomen en zijn we weggegaan. Als excuus hoorde ik aan de kassa "ja mevrouw we zijn pas open". Ik support iedere beginnende ondernemer maar ze staan er blijkbaar langer dan pas een maandje. Fouten maken kan maar het terras was leeg alleen hin familieleden waren aanwezig. Ze mochten mij op zn minst compenseren, mij zie je niet meer.
Jammer was dicht heb een kaarsje voor ze aangestoken en voor de deur neergelegd.
Drie dagen lang geprobeerd te bereiken om te kunnen reserveren. Niet bereikbaar ook niet op aangegeven tijden. Contact formulier ingevuld ook daar wordt niet op gereageerd.
Zeer ontevreden!!! Mijn vriendin en ik dachten lekker eens een nieuw restaurant uit te proberen. Moesten heel lang wachten tot er een bediende aankwam, bediende gaf aan dat ze een paar tafels langs zou gaan en dat ze dan naar ons toe zou komen, nou die kwam nooit meer terug!! Ging wel andere nieuwe klanten helpen... Uiteindelijk zijn we maar weggegaan. Nooit meer!!!
Het eten is met zorg bereid. Vraag altijd naar de specialiteit van de dag, toen wij er waren was er een broodje garnaal, en dan was meteen het lekkerste gerecht. Bediening is erg aardig.
Met een groep heerlijk gedineerd. Geweldig vlotte service en een prachtig ambiance. Zeker een aanrader.
Heel mooi van binnen , goede service en het allerbelangrijkste lekker eten. Zeker 5 sterren waard!!
We wilden komen eten om 20:30 waren ze dicht
Heerlijk eten in een ontspannen sfeer. Met uitzicht op winkelend publiek.
Goeie service. Eten was heerlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid