facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cucina di Donatella

La Cucina di Donatella

Info

Jouw snelste weg naar Slow Food? Dat ben ik! Donatella, jouw Italiaanse privé kokkin die Italiaans eten kookt zoals het is.
www.lacucinadidonatella.nl

Geschiedenis

Mijn naam is Donatella, ik ben een privékok en je bent bij mij aan het goede adres voor alles op het gebied van de Echte Italiaanse Keuken.
Koken doe je met je hart, dit is mijn motto. Ik houd van eerlijk en essentiële Keuken, de Keuken van herinneringen, de rustieke Keuken, verse gerechten en puur van smaak.
Passie, persoonlijke aandacht, spontaniteit zijn belangrijke ingrediënten in mijn Keuken, uiteraard samen met de meest verse producten dat het seizoen aanbiedt.

De diensten die ik verleen omvatten: Italiaanse kookworkshops, diner / lunch / buffet thuis of op locatie, teambuilding, privékok, private dining en HuiskamerRestaurant.

Lees verder op mijn website www.lacucinadidonatella.nl om de smaak te proeven van de mogelijkheden en aarzel niet mij te benaderen voor aanvullende informatie.

Ciao e a presto!
Donatella xo

Adres: Zuider Kadijk 3, 1602 CP Enkhuizen
Telefoonnummer: +31 0228 32 27 07
Stad: Enkhuizen
Route: Zuider Kadijk 3
Postcode: 1602 CP



op zoek naar gerelateerd: Kookworkshop Enkhuizen
Recensies
Al het lekkere uit Italië met veel bijzondere gerechten die je niet vindt in een normaal restaurant. Alleen voor groepen vanaf 4 tot 10 personen, en van te voren reserveren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid