facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cubanita Nieuwegein

Info

La Cubanita staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas! !La Vida Es Un Carnaval!

Geschiedenis

La Cubanita Nieuwegein is een gezellig tapasrestaurant gelegen op het stadsplein in Nieuwegein (naast theater "de kom"). Bij La Cubanita Nieuwegein kunt u heerlijk genieten van tapas, cocktails en natuurlijk sangria.
Elke zondag t/m donderdag kunt u genieten van onbeperkt tapas voor €17.50 p.p.
Elke vrijdag en zaterdag onbeperkt tapas voor €22,50 p.p.
12 verschillende cocktails voor maar €5,- per stuk
tot snel bij La Cubanita Nieuwegein!

Adres: Stadsplein 2c, 3431 LZ Nieuwegein
Telefoonnummer: 0308896900
Stad: Nieuwegein
Route: Stadsplein 2c
Postcode: 3431 LZ


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:30
Zaterdag: 17:00 - 22:30
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: La Cubanita Utrecht, La Cubanita actie, La Cubanita nieuwe kaart, La Cubanita Tilburg, La Cubanita Zeist, La Cubanita Amersfoort, Tapas bestellen Nieuwegein, Tapas Nieuwegein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Antoine Catering Antoine Catering 3 km Voor de catering bij uw bedrijf of catering aan huis op feesten en partijen kunt u bi...
Recensies
Wel hele kleine tafeltjes en stoeltjes..
Het eten was echt heerlijk! Service is heel goed! Voor mij precies wat ik wil als ik uit eten ga! Buiten dat ook enorm vriendelijk personeel, ze weten beter welke whiskey je lekker vind dan ik zelf...... En ik weet er aardig wat van! Kort samengevat, heerlijk eten en geweldige service? Tot snel!
Was goed vertoeven, we waren met z'n tweeën 66 euro kwijt en daarvoor hebben we veel en lekker gegeten.. De cocktails waren prima en vriendelijk personeel.. Misschien nog zoiets als witlof met blauwe kaas als gerechtje op de kaart en dan wordt het 5 sterren wat mij betreft..!
Personeel was super. Eten liet even op zich wachten maar kwam denk ik meer doordat wij iets fout deden met QR code. Fantastisch door ze opgelost. Niet alle gerechten waren even warm of goed van kwaliteit anders 5 sterren.
Meerdere keren hier goed ontvangen, gastvrij personeel. Eten wordt redelijk snel gebracht en is goed op smaak.
Prima concept met leuke en lekkere gerechten. Ze blijven de kaart aanpassen, zonder de goede gerechten te verwijderen. Alles wel erg zout altijd hier.
Het eerste uur was wel erg langzaam. Ong 25 min per ronden.
Super trage bediening maar eten zoals t hoort
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid