facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cubanita

La Cubanita

Info

iLa Vida es un Carnaval! Van zondag t/m donderdag onbeperkt tapas voor €19,50 p.p, vrijdag en zaterdag slechts €23,50 p.p! Hasta pronto!

Adres: Koningin Wilhemina Boulevard 12a , Noordwijk 2202 GT, NL
Telefoonnummer: 071 361 9070
ln.atinabucal@kjiwdroon
Stad: Noordwijk
Route: Koningin Wilhemina
Huisnummer: Boulevard 12a
Postcode: 2202 GT



op zoek naar gerelateerd: la cubanita menu, la cubanita deventer, la cubanita actie, la cubanita zoetermeer, la cubanita groningen, la cubanita ridderkerk, la cubanita tiel, la cubanita dordrecht
Recensies
Lekker gegeten aardige behulpzame bediening. Wel even reserveren een dag van te voren, erg populair restaurant! Wel een opgelade mobiel meenemen, de bestellingen gaan via je mobiel. Kom hier zeker terug! Eten: 4/5
We hebben bij veel vestigingen van La Cubanita gegeten. Maar dit is echt de allerslechtste vestiging! Het duurde echt meer dan een half uur voordat de volgende gerechten kwamen. De spareribs waren echt helemaal verkoold. We kregen soms een gerecht meerdere keren, terwijl we dat niet besteld hadden. Het brood werd gebracht nadat er al andere gerechten waren geserveerd . Een hoop gerechten hebben we nooit gehad. Volgens het personeel waren er twee zieken. Dat kan best, maar dan kan je de zaak beter sluiten. Logistiek valt er hier in ieder geval nog veel te verbeteren. Andere filialen werken ook met online bestellingen. In Noordwijk werken ze nog met viltjes. We hoorden van heel veel gasten dat zij ook heel erg ontevreden waren. Er leek bijna een soort opstand te ontstaan doordat alle gasten gingen zeggen dat ze erg ontevreden waren. Wij komen hier in ieder geval niet meer terug...
La cubanita Noordwijk, gerund door tieners die hun uiterste best doen, maar helaas de efficiëntie hebben van een bord spaghetti. Na aankomst pas na 3 kwartier het eerste gerechtje gekregen. Vervolgens komt er heel lang niets en dan heb je je tafel volledig vol staan met lekkers waarvan je zelf al niet meer wist dat je het besteld had. Het eten is overigens niet slecht. Alleen de kipkluifjes bij de laatste ronde waren koud van binnen, alsof de kok dacht....nou dit was het voor vanavond en toch nog een 6tal kippenvleugels moest opwarmen. Kortom... doe maar niet. De website vermeld overigens dat men naarstig op zoek is naar divers personeel, waaronder een filiaalmanager... zou dat e.e.a. verklaren?
We hebben hier wel eens beter gegeten. Het tempo van de wel vriendelijke bediening lag erg laag, ook mede doordat deze vestiging nog gebruik maakt van viltjes om de bestellingen op door te geven. We zijn van andere vestigingen gewend dat je kunt bestellen met je smartphone, wat veel efficienter werkt. Het restaurant zat uiteindelijk lang niet vol, maar de onervaren bediening kon het allemaal niet goed bijbenen. Ook het pand zelf is toe aan een opfrisser; van buiten lijkt het net of het restaurant dicht is en binnen is het ook veel te donker. Er is dus nog genoeg te verbeteren.
Update: We hebben telefonisch contact gehad met de eigenaresse en het wordt netjes opgelost. Zojuist na een heerlijke stranddag hier neergestreken. Al eerder bij andere vestigingen gegeten, waar de prijs/kwaliteit verhouding prima was. Helaas was deze in Noordwijk ver te zoeken. Rauwe kip, biefstuk die net geen boe meer zei, zelfs frituren lijkt lastig, zwarte patatas bravas, kurkdroge kibbeling. Een aantal keer 2 jongens uit de keuken zien die niet ouder dan 15 leken, als dat de koks zijn die de frituur en magnetron moeten bedienen. Ik denk dat er max 8 tafels bezet waren inclusief het terras, 2 jonge meiden in de bediening, waarbij er 1 niet eens werkzaam was, maar ze uit de brand hielp. Personeel kan je niets kwalijk nemen, management des te meer! Uiteindelijk de vork erbij neergelegd en opgestapt, beter werd het niet. Ter compensatie werden er 2 flessen water van de rekening gehaald. Wederom die meiden kunnen we niets kwalijk nemen, management des te meer!
Wat een verschrikkelijke dramatent! Super lang op ons eten moeten wachten en lang niet alles gekregen. Wat we kregen waren hele kleine hapjes en absolut niet vullend om maar te zwijgen van de kwaliteit. Van de 4 rondes die we besteld hadden heb ik 3 hapjes van de 8 gekregen. Na 2 uur hebben we het opgegeven en zijn weggegaan. Als compensatie na klagen werd 1 rondje drank van de prijs afgehaald. Als verklaring kregen we het verhaal dat er 2 medewerkers ziek waren en 1 niet op was komen dagen. Dit kan natuurlijk kloppen, maar na alle eerdere recencies gelezen te hebben, heb ik daar mijn twijfels bij. Volgende keer gaan wij naar "Zusje"!
Eten was prima, voor de prijs is het te doen. Maarr het personeel... Bij binnenkomst komt er niemand naar je toe gelopen, zelf besluit nemen om op het personeel op te stappen die te druk zijn met de jongens van de keuken. Dan de gemiddelde leeftijd, 16 jaar en dat was te merken er liep gewoon geen leidinggevende of iemand die volwassen was rond. Een meisje van geschat 17 jaar was een nieuw meisje aan het inwerken dat was haar eerste dag. Complimenten naar haar nieuwe meisje liep te rennen en te vliegen door het restaurant deed alles. Het meisje die haar aan het inwerken was deed niks die stond de hele avond te eten achter de bar. Het ergste van alles meerdere keren op de avond was al het personeel verdwenen uit de zaak, iedereen stond in de keuken voor minuten lang.
Had super goed een keer in Schagen gegeten en dacht dat hier ook te kunnen. Helft van het eten was verbrand echt zwart, de chorizo had de plastic er nog aan zitten, sommige tapas waren ook absoluut niet vers en we hebben niet alles ontvangen. Het enige wat er goed was was een hele lieve serveerster die in haar uppie der benen uit haar lijf rende. Doe jezelf een plezier en ga naar die van Schagen en doe het jezelf niet aan om hier te eten; mijn maag draait om als ik aan deze toko denk.
Wij waren met 12 personen. We kregen 2 tafels. Gemaild en ter plaatse gevraagd of wij die tafels tegen elkaar mochten zetten. Kon gemakkelijk. Mocht niet want dan hadden andere??? mensen daar last van. BELACHELIJK! Stoel zat onder de chocoladesaus! Vloer ook. Moest echt vragen of ze het wilden opruimen. Bediening kwakte het eten op tafel. Drankjes moesten we telkens om vragen. Jammer, voor ons geen herhaling geen reclame.
Vandaag een heerlijke dag gehad ,met als afsluiter lekker eten bij La Cubanita Noordwijk. Werden bediend door twee leuke en vlotte meiden. Anne en Sanne. Erg vriendelijk. Bij binnenkomst werd ons al direct gezegd dat er een personeels tekort was. Heel begrijpelijk ,want wie heeft dat nu niet. We hebben daar de hele avond niets van gemerkt. Eten goed en geen lange wachtijden tussen de gerechtjes door. Sanne,Anne en de Kok bedankt voor de gastvrijheid. Marcel en Mia.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid