facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cubanita

La Cubanita
Adres: Grote Markt 21 , Haarlem 2011 RC, NL
Telefoonnummer: 023 551 5017
Stad: Haarlem
Route: Grote Markt 21
Postcode: 2011 RC


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 12:00-23:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: la cubanita menu, la cubanita ridderkerk, la cubanita actie, la cubanita schiedam, la cubanita groningen, la cubanita dordrecht, la cubanita naaldwijk, la cubanita rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
El Pincho El Pincho 101 meter Verrassend lekkerstuk zijn simpelheid in deze horeca hoek van Haarlem. De tapas die w...
Patxaran Patxaran 105 meter Verrukkelijke gerechten. De pinxtos soort tapas als voorgerecht lagen klaar op de bar...
Viqh Viqh 128 meter Leukste tentje van Haarlem centrum als je een mooi glas wijn wil drinken in een gezel...
Jamón Jamón Jamón Jamón 242 meter Superlekkere broodjes. Een aanrader om hier te eten.
Ricardoz Tapas Ricardoz Tapas 2 km Zojuist paella en tappa’s besteld bij dit restaurant via UberEat. Het was echt teleur...
Recensies
Gezellige ambiance met 3 verdiepingen, boven met uitzicht op de grote Markt. Er waren weer nieuwe gerechten op de kaart, stuk voor stuk onwijs lekker . Zeker een aanrader. Zeer vriendelijk personeel. Er is voor ieder wat wils op de kaart Echt zoveel keus Parkeergarage de Appelaar op loopafstand
Echt, chapeau voor alle personeelsleden van La Cubanita Haarlem! Wat een werk om elke keer 3 of 4 verdiepingen op en af te moeten om mensen te voorzien van hun hapje of drankje. Toen er ergens in het systeem iets fout ging kwam er netjes iemand de bestelling alsnog opnemen met een blaadje. Verder werkt het bestelsysteem digitaal via je telefoon je scant de QRcode van jouw tafeltje en via de butlaroo site kan je precies zien wat er is en wat je kunt bestellen. Voordeel is dat je dus altijd kunt bestellen 2 hapjes per persoon per keer nadeel is ook wel dat als we wat wilde vragen het heel moeilijk was om een personeelslid te vinden die tijd had voor ons ipv voor zijn eigen taken die avond. Dit was uiteraard het veelal rondbrengen van de hapjes en dus niet voor het opnemen van ons drinken bijvoorbeeld Al met al wel ontzettend genoten van het eten! Bijna alles was precies zoals wij het lekker vonden. De hapjes komen niet allemaal tegelijk en na 10 minuten mag je weer een nieuw hapje bestellen. Soms zeker in het begin als je nog honger hebt komen de hapjes van ronde 2 eerder dan die van bijv ronde 1. Dus zeker als je nog veel honger hebt, bestel dan na die 10 minuutjes vast door ;-
Ik heb in de achterkant van het restaurant met mijn nichtje gegeten. Het was best gezellig maar de akoestiek is dramatisch. Je zit dicht op elkaar en dan staat de muziek ook nog eens redelijk hard aan. Ik kon mijn nichtje amper verstaan. Ik vond het eten maar matig, wat een flauwe hap. Er zat geen kraak nog smaak aan. Het eten is muf, taai en uitgedroogd. Er was weinig sfeer achterin wat entourage betreft. Het publiek bestond voornamelijk uit tienermeiden. Al met al heb ik het gezellig gevonden want het was best knus zo met zijn allen opgepropt in een klein hok. De pubers van de bediening deden hun best. Er ging wel aardig wat mis met onze bestellingen vanuit de keuken. Maarja dat heb je met all you can eat vreetschuren. Het restaurant heeft geen gewone vorken. Je eet met een normaal mes en een taartvorkje. Dat gaat mij dus mooi niet lukken. Ik vroeg om een gewone vork en dat hadden ze niet! Vegetarische menuopties: Er staat redelijk wat vegetarische gerechten op de kaart ook bij de koude tapas gerechten. Het vegetarische eten ik ben vegetarier was best goed maar ik blijf erbij dat ik de gerechten wat muf vond. Het eten is tamelijk droog en taai.
Leuk concept dat doordeweeks ook nog een goeie deal kan zijn. All you can eat met drankjes apart. Gerechten variëren nog wel eens wat toch wel fijn is als je er vaker komt. Smaak is prima, maar niet overweldigend goed. Als het druk is kan je soms wel lang wachten op je bestelling via telefoon laatst varieerde het van 20-30 minuten. Dus tijdig weer bestellen is verstandig, al kan het zijn dat je tafel dan opeens wel helemaal vol staat..
Je kan wel lekker eten maar bestel geen cocktail want dat is alleen maar ijs. Verder krijg je steeds dus verschillende tapas die worden uitgeserveerd door de medewerkers. De meeste kunnen daarbij wel op hun verbale communicatie letten. Ook ongeveer 25 min gewacht op drinken en brood vooraf. Wel is het all you can eat concept dus als je honger heb kan je bestellen. Ook is de keuze zeer ruim. Vegetarische menuopties: Er zijn heel veel verschillende vegetarische gerechten. Kindvriendelijkheid: Je kan een kleine onder de 3 beter niet meenemen. Parkeren: Ik heb een parkeervergunning Rolstoeltoegankelijkheid: Het is niet echt rolstoeltoegankelijk. Speciale dieetwensen: Er staat onder elke tapa of er gluten inzitten of het mogelijk is voor zwangeren etc.
Prijs-kwaliteit redelijk. Start rommelig. Of we bij ons drankje vast brood met aioli wilden? Zeker : Dat kwam niet. Gevraagd. Vergeten. Opnieuw gevraagd. Toen kwam het na ruim 20 minuten. Er zou iets mis zijn met de oven. Dan maar vast eerste ronde tapas bestellen. Kwam de bediening terug. Geen gehaktballetjes in tomatensaus mogelijk. Gehakt was op. Dat ging namelijk erg hard die avond. … het was pas 19 uur… toen geruime tijd op 1 bakje tapas gezeten. De rest zat vertraging op. Toen maar heel snel achter elkaar gaan bestellen. Maar toen kwam ineens alles tegelijk. : OK avond. Leuk om te proberen. Maar nog een keer? Dat denk ik niet.
Gisteravond zijn wij daar wezen eten een grote teleurstelling er waren verschillende hapjes koud 1 glas witte droge wijn besteld duurde heel lang toen kwamen ze met een fles witte wijn niet normaal daarna 1 glas witte wijn gekregen maar dat was een zoete wijn , ze hoeven daar niet te zeggen personeel te kort want er liepen genoeg meisjes en jongens. Toen afrekenen en ja hoor de fles wijn stond op de rekening heel slordig er is daar totaal geen leiding !!! Dus de laatste keer erg jammer !
We waren met z'n tweeën en de cocktails waren erg lekker maar het eten was allemaal veelste zout. Waarschijnlijk zodat je meer drinken gaat bestellen door de dorst. Ook betaalde we contant en liep de serveerster weg zonder geld terug te geven. Verder was de sfeer erg gezellig!
Erg fijn restaurant met erg smakelijke gerechten. Via de app kun je elke tien minuten twee gerechtjes bestellen en dat werkt erg fijn. Tegenwoordig zit ook het drinken erbij.
Heerlijk met 5 vrienden gegeten. We misten een beetje de groenten en er zat wel erg veel kaas over sommige gerechten. Sfeer en bediening waren perfect. Shared dining is een fantastisch concept en maakt je etentje tot een gezellig uitje. Vegetarische menuopties: Er is een hele reeks vegetarische gerechtjes waar je uit kunt kiezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid