facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cubanita Gouda

La Cubanita Gouda

Info

La Cubanita Gouda is gevestigd in een mooi straatje middenin het historische centrum van kaasstad Gouda, vlak achter de historische Sint Janskerk.

Geschiedenis

La Cubanita Gouda is gevestigd in een mooi straatje middenin het historische centrum van kaasstad Gouda, vlak achter de historische Sint Janskerk.

Adres: Westhaven 4, 2801 PH Gouda
Telefoonnummer: 0182670714
Stad: Gouda
Route: Westhaven 4
Postcode: 2801 PH


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:30
Zaterdag: 17:00 - 22:30
Zondag: 16:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: la cubanita gouda parkeren, la cubanita gouda recensies, la cubanita gouda verhuisd, la cubanita gouda westhaven, la cubanita gouda verhuizen, westhaven 4 gouda, la cubanita gouda terras, tapas gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bodega 32 Bodega 32 247 meter Leuke tent! Ten eerst complimenten aan het personeel. De barman en de gastvrouw waren...
Recensies
In het centrum van het mooie Gouda; All-You-Can-Eat concept tapas, voor nog een betaalbaar bedrag kun je hier lekker eten.
Lekker eten, fijne sfeer en leuke bediening. Prijs zeer ok in deze tijd van stijgende prijzen. Leuke formule. Zeker voor herhaling vatbaar Eten: 4/5
Met 7en uiteten. Lawaaierig. Eten was goed, personeel bracht alles snel. Als je slecht ter been bent, is de toilet boven een uitdaging. Ook de geparfumeerde geur was overheersend, maar alles beter dan stank. Handdoeken waren op.
Afgelopen week hier gegeten en de bediening was supervriendelijk en gastvrij. De gerechtjes werden snel gebracht en de app om te bestellen werkte top. Heel erg tevreden!
Prima,super lekker gegeten. Wel een minpunt; ivm artrose gevraagd om een normale vork ipv gebaksvorkje, schijnt er in het gehele restaurant niet 1 normale vork te zijn!! Jaja
Best okey! Merkte wel dat het menu minder uitgebreid was dan andere vestigingen. Service is perfect. Aardige mensen!Eten: 4/5
Hele leuke tent met vriendelijke bediening. Wachten op het eten duurt even, maar zodra het er is wordt het snel goedgemaakt. Het is er wel erg rumoerig. Door al dat schreeuwen hebben je stembanden wel wat extra drinken nodig. Ook is het erg donker binnen. Voor vegetariërs is er genoeg keuze!
Zeer vriendelijk personeel. Beetje krap zitten. Bediening was vlot. Eten was goedkoop en zeker de prijs waard. Met app tapas bestellen werkte alleen voor geen meter, dus weer over op de vertrouwde bierviltjes. Personeel bleef rondlopen met een enorme glimlach en regelde dat iedereen kreeg wat hij nodig had.
Vandaag hier gegeten met 5 personen. We zijn wel eens vaker bij een La Cubanita geweest maar deze in gouda was wel erg fijn! Snel geholpen bij binnenkomst en de rondes voor het eten kwamen ook vrij snel wat niet snel ging was het betalen wat de kassa liep vast daar kan @lacubanita nog wel iets aan doen Thanks voor de gezellige avond.
Gegeten met een groep van 24 mensen. Fijn dat als je een arrangement neem je de eerste gerechtjes allemaal te gelijk krijg. Daarna kan je los erbij bestellen. Dan is het wel een gepuzzel wie wat heeft bestelt met een tafel waar 12 mensen aanzitten. Het enige jammere was wel dat door het lage plafond het gepraat van 24 mensen erg ging gonzen en daardoor iedereen nog harder ging praten wat resulteert in een kakofonie van geluid. Het aansluitende Toetje arrangement was overigens ineens niet 1 bord voor twee personen maar voor 3 dus even schakelen maar verder wel erg lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid