facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Coupe Yvonne

La Coupe Yvonne

Info

Professionele en vakkundige kapsalon. Belangrijke kenmerken: Communicatie, service, techniek en creativiteit. Tevens gespecialiseerd in het kleuren.

Geschiedenis

Professionele en vakkundige kapsalon. Belangrijke kenmerken: Communicatie, service, techniek en creativiteit. Tevens gespecialiseerd in het kleuren.



"La Coupe Yvonne heeft sinds 2017 haar deuren geopend. Een persoonlijke en kleinschalige kapsalon onder het motto " ons werk is onze passie " Deze passie delen wij graag met onze klanten. Wij volgen altijd de nieuwste trends en blijven ons persoonlijk ontwikkelen, dit maakt ons een gedreven kapsalon die voor een goed eindresultaat gaat. Kleur staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gecertificeerd mastercolorist en samen met het merk Goldwell creëren wij dan ook prachtige en bijzondere kleuren. Stilstaan kennen wij niet. Het is onze passie om te blijven leren, persoonlijk advies te geven, volgens de juiste methodes te werken, de klant zelfverzekerd en met de beste coupe en het juiste advies voor thuis stralend de deur uit te laten gaan."
Adres: Kloosterstraat 46 ( Ingang Rijksweg), 5941 ET Velden, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 06-11359863
Stad: Velden
Route: Kloosterstraat 46 ( Ingang Rijksweg)
Postcode: 5941 ET


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Tot nu toe een van de beste kapsters waar ik geweest ben. Yvonne luistert goed naar je wensen en denkt graag mee over de mogelijkheden. Ik ga altijd met een grote glimlach weer naar huis! Zeker een aanrader
Wauw Yvonne, Wat ben jij een top vakvrouw! Je weet ik heb veel salons geprobeerd maar was steeds niet tevreden. Ik ben zelf o.a. kapster en heb hoge verwachtingen. En deze heb jij zeker waargemaakt! Je weet waar je over praat. De kleur was perfect en je nieuwe techniek qua krullen knippen is ook perfect.Services: Haarstyling
Heb een heel nieuw kapsel laten knippen en kleuren en weer zo tevreden.
Vriendelijk, top service en goed geknipt. Hier kom ik zeker vaker terug
super fijne kapper!! waar ik altijd tevreden in de spiegel kijk over het resultaat! geweldige service en echt zo klant vriendelijk dat he er echt thyis voelt. En Yvonne is ondanks haar volle sgenda super flexibel in het maken van afspraken. Dat is helemaal te merken in deze "corona tijd"! dik compliment Yvonne!!
Yvonne is een ontzettend fijne kapper die weet waar ze het over heeft. ze denkt met je mee en geeft je advies. Ze neemt tijd voor je, het is echt een verwenmomentje! telkens weer ontzettend blij met mijn kapsel.
Een afspraak bij La Coupe Yvonne is echt een relaxmomentje voor mij! Daarnaast en natuurlijk niet onbelangrijk ook nog eens een zeer goede kapster! Zeker aan te bevelen
Voor de eerste x hier mijn haren laten knippen. Prettige sfeer. Extra verzorgingsproduct werden achteraf in rekening gebracht, dus vraag zelf naar prijzen als je geen verrassingen wilt. Volgende x weer hierheen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid