facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Capannina

Adres: Bloemendaalseweg 28 , Bloemendaal 2061 CL, NL
Telefoonnummer: 023 525 1441
Stad: Bloemendaal
Route: Bloemendaalseweg 28
Postcode: 2061 CL



op zoek naar gerelateerd: La Capannina menu, Restaurant Bloemendaal, Italiaans eten Bloemendaal, Italiaanse traiteur Bloemendaal, La capannina Tripadvisor, Noor Bloemendaal, Restaurant Bloemendaal aan Zee, Kerst Bloemendaal
Recensies
Pasta carbonara was te vet, frisdrank werd ingeschonken op tafel gezet uit een grote fles, dus met weinig prik.
Buiten gegeten winkelstraatje. Binnen ook sfeervol. Mooi interieur. Het was gezellig druk. Veel vaste gasten, steeds persoonlijk ontvangen door ervaren bediening. Uitgebreide kaart. Eten snel op tafel. Normale prijzen. Hier gaan we terug.Eten: 5/5
Naar mijn mening is die de beste Italiaan in de buurt. De pizza is uitstekend en ook alle andere gerechten zijn heerlijk. De baas is de beste gastheer van omstreken en de sfeer in het restaurant is top. Kom hier al mijn hele leven en nog nooit teleurgesteld.
We hebben echt heerlijk gegeten. Het vlees was zo mals. Onze complimenten voor de kok!Eten: 5/5
Altijd gezellig en lekker! Vraag vooral om vooraf enkele anti pasti op te tafel te zetten en laat je verrassen door het lekkers van de chef. Al 30 jaar een restaurant waar wij met de familie graag komen.
Heerlijk gegeten in een fijne ambiance. Goede Italiaanse bediening. Porties kunnen wat minder als je voor drie gangen kiest. De tiramisu is verrukkelijk.
Pasta was smakelijk maar de carpaccio was zeer matig. Weinig smaak en een minimale hoeveelheid. De prijs daarentegen was ruim.
Afgehaalde pizza’s waren snel klaar maar helaas taai, hard en weinig gedifferentieerde smaken. Uit de diepvries? Niet gewend van dit doorgaans uitstekende restaurant.
Altijd stampvol, alles gaat snel je eten is er al voor je er erg in hebt!, heerlijke maaltijden. Grote porties ook, ongebruikelijk voor een Italiaan. Ik gok: Piemonte/Parma keuken? En ondertussen komen allerlei mensen voorbij die pizza's afhalen - dat doen ze dus ook. Eigenlijk een plek die je niet in een review wilt zetten, en stiekem voor jezelf wilt houden. Trouwens, ze zijn zo druk dat een review helemaal niet nodig is.
Heerlijke pizza's en sfeervolle entourage. Een aardige en een niet zo sympathieke ober de eigenaar?. Bij hem voelen we ons nooit zo welkom. Deze week werden de borden wel heel snel weggehaald. Een gratis kopje koffie ter compensatie werd toch in rekening gebracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid