facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Brace

La Brace

Info

Grieks & Italiaans restaurant
Pizza's, pasta's, vleesgerechten van de grill, ovenschotels en frisse salades.



"Wanneer u liefhebber bent van de heerlijke Griekse, Turkse én Italiaanse keuken dan bent u bij La Brace en dus op deze website op het goede adres! Met onze grote kaart aan heerlijke gerechten kunnen wij u iedere keer weer een lekkere maaltijd bieden! Bent u benieuwd naar onze gerechten? Neem dan een kijkje in ons assortiment!"
Adres: Kerkstraat 3, 5443AA Haps
Telefoonnummer: 0485351123
Stad: Haps
Route: Kerkstraat 3
Postcode: 5443AA


Recensies
We komen hier regelmatig om eten af te halen. Eigenaar Gino is ontzettend aardig en zorgt altijd dat het klopt voor ons. Als je iets aangepast wil hebben dan is dat geen probleem, de hoeveelheden zijn zeer goed en de jongste gaat graag mee om het af te halen, omdat er vaak een lolly aan blijft plakken. Kindvriendelijkheid: Kinderen zijn van harte welkom!
Koud eten slechte kwaliteit niet bestellen meer hier mensen ze doen er niks aan om te willen verbeteren. Weekende helemaal slecht slome chauffeur die stoned kijkt uit de ogen. Voor ons nooit meer hier. Zelfs ziek geworden zat gewoon bacteriën in het eten. Als je ziek wil worden moet je daar eten !
Na een uur werden we opgebeld dat ze toch niet bij ons thuis konden bezorgen, echter gaf de site wel aan dat we in hun gebied vielen. Een uur gewacht om vervolgens telefoon te krijgen dat we maar ergens anders eten moeten halen, bedankt lekker service!
Goeie shoarma tent met ruime keuze aan gerechten. Jammer dat mijn bestelling nog moest worden opgezocht en bereidt toen ik op het afhaaltijdstip aanwezig was. Dit werd echter gecompenseerd met een blikje bier in de tas toen alles klaar was.
Wij stonden op de camping en zijn hebben hier gegeten. Echt een aanrader. Heerlijke pizza's en griekse schotels. Volgens mij was hij de eigenaar en hij was echt heel erg aardig en maakt echt de lekkerste baklava !!! Super bedankt voor de top service.
Eenvoudige zaak met vriendelijke eigenaar. Werkt met verse ingrediënten in een propere keuken. Wij aten 2 pizza's, goed belegd met krokante bodem die lekker waren, ze hadden nog iets langer in de oven gemogen. Toiletten netjes en schoon. Interieur is wat sleets en simpel, wat meer aankleding met grote planten zou niet misstaan. Tafels net iets te laag voor lange mensen. Later kwamen er twee vrolijke tienermeisjes helpen in de bediening. Al met al een 7+
Lekker eten. De pizza en durum zijn echt heel erg lekker bij la brace. Vriendelijk personeel. De eigenaar maakt het eten zelf klaar ook hij is heel vriendelijk en beleefd.
Gister de spare ribs met frietjes besteld. De spareribs waren een grote bonk vet er zat totaal geen vlees aan, grijs van kleur was erg smaakloos. De presentatie was ook erg slordig allemaal lossen stukken vet op elkaar gegooid. frietjes veel te lang gebakken, taai, je kon proeven dat de frituurolie oud was. Ik snap nie hoe ze aan 4 sterren komen, als ik 0 sterren had kunnen geven had ik het gedaan. Voor ons de eerste en laatste keer dat we hier hebben besteld. 16 euro was het zeker niet waard.
Altijd lekker eten en Gino is altijd zeer vriendelijk
Van harte aan te bevelen. Vriendelijk personeel, ruime keus uit lekkere gerechten. De hoeveelheid vlees was voor mij te veel, dus de volgende keer vraag ik kleinere porties. Kom zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid