facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Bona Futura

La Bona Futura

Info

De harmonievereniging van Albrandswaard. Voor muzikale ontwikkeling en verbinding middels lessen en samenspel in orkest.



"Wees welkom bij hét harmonieorkest van Albrandswaard!Het plezier in het samen muziek maken, staat centraal binnen onze vereniging. De leden zijn hierbij ons belangrijkste kapitaal. We zijn trots op onze vereniging en wat we samen in een lange traditie van ruim 120 jaar met passie voor muziek hebben opgebouwd. Deze traditie willen we ook de komende jaren graag voortzetten en uitbouwen. Dit kan alleen als we met elkaar, eenieder naar eigen vermogen en met een eigen inbreng, vaststellen wat we met de vereniging willen en kunnen bereiken de komende jaren. Een harmonie van en voor de leden, in harmonie met elkaar. We staan onder leiding van een gedreven en gepassioneerde dirigent die zich naast muziek maken, ook richt op muziek beleven."
Adres: Kerkstraat 12, Poortugaal
Stad: Poortugaal
Route: Kerkstraat 12



op zoek naar gerelateerd: Sjaak Verloop
Recensies
Leuk gevarieerd programma op het concert "Autumn Leaves "
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor La Bona Futura.

Poortugaal orkest

openingstijden, locatie, vervoer. Kerkstraat 12 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. La Bona Futura adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met La Bona Futura. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over La Bona Futura delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid