facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Bomba

La Bomba

Info

Ervaar de versproducten van La-Bomba!
IJs, gebak en heerlijke broodjes. Verse koffie en cappuccino, huisgemaakte chocolade en bonbons!

Adres: Vledderstraat 10 , Denekamp 7591 DJ, NL
Telefoonnummer: 0541 356 530
ln.abmob-al@ofni
Stad: Denekamp
Route: Vledderstraat 10
Postcode: 7591 DJ


Openingstijden

Dinsdag: 08:30-20:00
Woensdag: 08:30-20:00
Donderdag: 08:30-20:00
Vrijdag: 08:30-20:00
Zaterdag: 08:30-20:00
Zondag: 08:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: la bomba denekamp, la bomba band, la bomba broodjes, la bomba king africa, la bomba openingstijden, la bomba muziek, la bomba lyrics, la bomba vuurwerk
Recensies
La Bomba heeft het gebak verzorgd voor onze bruiloft op 30 september jl. heerlijke Bombolino’s in diverse smaken. Wat zagen ze er prachtig uit en ze waren heerlijk. Wij kregen veel complimenten van de gasten die we graag aan jullie willen doorgeven.
We zijn tijdens onze vakantie in Twente meerdere malen een ijsje gaan eten bij La Bomba. Aardig personeel. Mooie zaak. En het belangrijkste, lekker ijs.
Leuke ijs en lunchroompje vriendelijke bediening! Heerlijk broodje knetterverse makreel gegeten. makreel wordt bij de visboer-buur gehaald! Leuke presentatie. En een liter heerlijke ijs als toe. Aanrader!
Zeer mooie winkel, lekker ijs. Aan de lopende band worden er broodjes gehaald, dat zit dus wel goed. Gezellige zitjes.
IJs niet echt bijzonder. Weten niet wat ijskoffie is. Serveren een lauw bruin drankje bestaande uit koffie waarin ze ijs helemaal hebben laten smelten. Had advies van een buurtbewoner voor een ander adres moeten opvolgen.
Wij werden door een klant in de snackbar op La Bomba gewezen aangezien we graag lekker schepijs zochten. Echt een aanrader!!!! Je kunt er tevens heerlijke koffie met huisgemaakt gebak of bonbons krijgen.
Het ijs en de broodjes zijn heerlijk , de cappuccino is absoluut niet lekker, het lijkt meer op een te warm kopje melk, het smaakt niet eens naar koffie.
Erg mooie zaak met een warme uitstraling. De medewerksters zijn oprecht hartelijk en de de producten zijn ontzettend goed. Een aanrader
Gruwelijk LEKKER schepijs waaraan we super vriendelijk werden geholpen door een leuke Gastvrouw! Wanneer u op vakantie bent, haal dan elke dag 3 bolletjes, zodat u bijna alles proeft
Een super mooie ijs zaak . Bonbons en brood. Vriendelijke dames. En heerlijk ijs.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar La Bomba met het openbaar vervoer


Denekamp, Centrum/Eurowerft | Haltestelle 1 80 meter
Denekamp, Wilhelminastraat 180 meter
596
Denekamp, Julianastraat 210 meter
596
Denekamp, Churchillstraat 240 meter
264
62
Denekamp, Churchillstraat | Haltestelle 1 320 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid