facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Beauté Nouvelle

La Beauté Nouvelle

Info

Schoonheidsinstituut la beaute nouvelle. Al sins 1990 een begrip in het zuiden van limburg.
Het smaakvolste en mooiste van het heuvelland.

Geschiedenis

mag ik me voorstellen.

Ik ben Bernadette Kroonen eigenaresse van La beaute nouvelle, ontharingscentrum.

Na de opleiding schoonheidsspecialiste heb ik de voortgezette opleiding afgerond. Dit was voor mij een logische stap omdat ik vind dat het belangrijk is om je te specialiseren. Om gespecialiseerd te blijven moet je om de 2 jaar bij de anbos een examen afleggen.


Ik zit al sinds 1987 in het vak. Mijn werk ervaring begon ik bij parfumerie Mignonne, als Dior specialiste runde ik daar een schoonheidssalon. Daarna heb ik werkervaring bij parfumerie douglas opgedaan.


Doordat mijn werkervaring gigantisch groeide in korte tijd ontstond er al snel het idee om op mezelf te beginnen.


Mijn eerste zaak ben ik gestart op de rijksweg 87 in gulpen. Als snel was deze locatie te klein.

In 1994 ben ik naar Margraten verhuisd. Hier hebben we een groot welness centrum gebouwd. In 2001 besefte ik dat ik een keuze moest maken. Ik heb gekozen voor de specialisaties.

Ik ben gewend om veel verantwoordelijkheid op me te nemen vandaar dat ik 2002 het idee ontstond om ons lasercentrum te maken tot wat het nu is.

Ook in permanente makeup heb ik me geprofileerd als een vakkundig en proffesionele vakvrouw. Eerlijkheid voorop, ik sta achter een zeer natuurlijke werkwijze.


Ik voel me elke dag bevoorrecht dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken. Ik ben een perfectionist en kan mijn creativiteit heel goed kwijt in mijn vak.

Adres: Rijksweg 26, 6269 AC Margraten (plaats)
Telefoonnummer: 0646045650
Stad: Margraten
Route: Rijksweg 26
Postcode: 6269 AC



op zoek naar gerelateerd: Nagelstudio Margraten, Haren uitvallen na laseren, Verschillende wenkbrauw behandelingen, Zonnebank voor laseren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tanningstudio Fiona, spraytanning Tanningstudio Fiona, spraytanning 114 meter Goede en duidelijke uitleg van eigenaresse Fiona. Snel, goed en vakkundig gespoten. M...
Face-it Beauty Face-it Beauty 174 meter Ik heb een relax behandeling gehad, wat een zaligheid je huid is zo zacht nadien. Een...
Luxe by Milou Luxe by Milou 180 meter als er een mogelijkheid van 0 was, zou ik nul ster plaatsen. Ik moet zeggen dat jull...
Salon Manon Salon Manon 283 meter Heel veel kennis en kunde. En niet duur! Alleen soms lang voordat a We
Kapsalon Milouks Kapsalon Milouks 465 meter Super kapster
Recensies
De beste in Limburg
Superaardig professioneel, en schoon!Ze neemt goed de tijd voor je en legt alles stap voor stap uit!Beter dan dat kan niet!
Super mooi resultaat, goede service en prettige sfeer.. Wenkbrauwen, eyeliner en laseren oksels laten doen!! Ik ben er ontzettend blij mee.. Dankjewel Bernadette en collega's..
Als echtgenoot van haar klant ontvangen met water en een kopje koffie tijdens het wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid